Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se stahováním filmu

Od: rosse odpovědí: 13 změna:

Snad mi někdo zkušený poradí. Stalo se mi že jsem stahovala film a ten dotáhl do konce v pohodě. Jenže jsou k tomu potřeba titulky,ale tak jsem si je chtěla stáhnout jenže mě to psalo, že se z mého počítače již stahuje přitom to není vůbec pravda, tak nechápu co se děje? Zkusila jsme tedy stáhnout něco jiného zda to není třeba tím souborem,ale ani nic jiného nejde stáhnout, stále to píše ,že se již z mého počítače stahuje. Ale opravdu nic netahám. Zkoušela jsme to i restartovat a nic je to stále stejné co s tím? Poradí někdo?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Jestli máš sdílenou veřejnou IPadresu, tak bych si tipnul, že stahuje někdo jiný (ten, co s tebou tu adresu sdílí). Zkoušej to průběžně dál.

rosse
hodnocení

tak teď jsem se tam dostala.Napsalo mi to, že soubor byl smazán, ale když dám vyhledávání, tak to tam stále jea když to chci stáhnout tak to píše ,že soubor byl smazán. Chápete? tak co to je za blbost?

ctenar*

Ten soubor s titulky už byl smazán. Seznam pro vyhledávání s obsahem všech souborů se aktualizuje jen občas (jen několikrát denně).

Používej ten Freerapid Downloader.

stonek*
hodnocení

0x

Pravděpodobně se pokoušíte stáhnout film nelegálně zkopírovaný a uloze.ny v jedné z internetových služeb na sdílení souborů. V tom případě by nebylo co řešit, zde je zakázáno poskytovat návod na páchání trestných činů a podvodného jednání.

anonym0

Stahovani neni trestny cin ani podvodne jednani. Stahovat audiovizualni data je v CR legalni.

hodnocení

0x

Ve stahování filmů jsem celkem zkušená, neboť to dělám skoro každý den. Ale Vy nepíšete odkud stahujete, tak nevím jestli by Vám moje rada pomohla. Já stahuji z Youtube, nebo z Ulož to, nebo Hellspy, nebo Datoid. Používám Freerapid a mohu v klidu stahovat 5 filmů najednou. A z Youtube klidně stahuji i ze zahraničí a to všechno přes FreeRapid. To mi tady bylo kdysi poraděno jedním chytrým uživatelem a pokaždé když stahuji, tak si na něho s vděčností vzpomenu.

rosse
hodnocení

Díky za rady dnes mi to udělalo znovu u staršího filmu. Stáhla jsem si ten rapidfree jak jste mi poradila ale nevím jak ho naistalovat? Stáhlo se to jako komprimovaná složka a já nevím co s tím? je tam několik souborů. poradí někdo?

doplněno 27.05.16 18:17:

jo stahuju zdarma z uloz.to a prostě to stále nejde a´t kliknu na jakýkoliv film . Na ten rapidfree jsem stále nepřišla jak to naintalovat na něco jsem klikla a chce to otevřít v programu, ale nevím v jakém to mám otevřít, když dám vybrat z webu tak mě to hodí na windosí web kde nic není. Tak nevím :(

Ten stáhnutej program musíš napřed rozbalit. Většinou stačí na souboru kliknout pravým myšítkem a dát extrahovat. Vytvoří se ti nová složka a v ní budou rozbalený soubory. Tam by jsi mohla najít soubor setup.exe a když na něj dvakrát klikneš, spustí se instalace.

rosse
hodnocení

díky už to mám naistalované chělo to ještě javu takjsem jí tam hodila ,ale, když do toho přidat url napíšu adresu uloz.to tak mě napíše že to nepodporuje :(

Nemám ten program, tak ti neporadím z osobní zkušenosti, ale neměla by jsi tam zkopírovat adresu toho souboru?

rosse
hodnocení

je to tak chce to celý odkaz s filmem . Rozjelo se to,ale za chvíli to napsalo chybu velikost neznámá. tak nevím jaká chyba se stala. Ale díky za rady.

Samozřejmě, že to chce celý odkaz. Jak jinak by to vědělo, co si chceš stáhnout.:-D

rosse
hodnocení

:) už to jede ,chtělo to aktualizovat pluginy.Člověk byl z toho tak zblblej ,že pak neví ani normální věci :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]