Nejste přihlášen/a.
Snad mi někdo zkušený poradí. Stalo se mi že jsem stahovala film a ten dotáhl do konce v pohodě. Jenže jsou k tomu potřeba titulky,ale tak jsem si je chtěla stáhnout jenže mě to psalo, že se z mého počítače již stahuje přitom to není vůbec pravda, tak nechápu co se děje? Zkusila jsme tedy stáhnout něco jiného zda to není třeba tím souborem,ale ani nic jiného nejde stáhnout, stále to píše ,že se již z mého počítače stahuje. Ale opravdu nic netahám. Zkoušela jsme to i restartovat a nic je to stále stejné co s tím? Poradí někdo?
Jestli máš sdílenou veřejnou IPadresu, tak bych si tipnul, že stahuje někdo jiný (ten, co s tebou tu adresu sdílí). Zkoušej to průběžně dál.
tak teď jsem se tam dostala.Napsalo mi to, že soubor byl smazán, ale když dám vyhledávání, tak to tam stále jea když to chci stáhnout tak to píše ,že soubor byl smazán. Chápete? tak co to je za blbost?
Ten soubor s titulky už byl smazán. Seznam pro vyhledávání s obsahem všech souborů se aktualizuje jen občas (jen několikrát denně).
Používej ten Freerapid Downloader.
Pravděpodobně se pokoušíte stáhnout film nelegálně zkopírovaný a uloze.ny v jedné z internetových služeb na sdílení souborů. V tom případě by nebylo co řešit, zde je zakázáno poskytovat návod na páchání trestných činů a podvodného jednání.
Ve stahování filmů jsem celkem zkušená, neboť to dělám skoro každý den. Ale Vy nepíšete odkud stahujete, tak nevím jestli by Vám moje rada pomohla. Já stahuji z Youtube, nebo z Ulož to, nebo Hellspy, nebo Datoid. Používám Freerapid a mohu v klidu stahovat 5 filmů najednou. A z Youtube klidně stahuji i ze zahraničí a to všechno přes FreeRapid. To mi tady bylo kdysi poraděno jedním chytrým uživatelem a pokaždé když stahuji, tak si na něho s vděčností vzpomenu.
Díky za rady dnes mi to udělalo znovu u staršího filmu. Stáhla jsem si ten rapidfree jak jste mi poradila ale nevím jak ho naistalovat? Stáhlo se to jako komprimovaná složka a já nevím co s tím? je tam několik souborů. poradí někdo?
jo stahuju zdarma z uloz.to a prostě to stále nejde a´t kliknu na jakýkoliv film . Na ten rapidfree jsem stále nepřišla jak to naintalovat na něco jsem klikla a chce to otevřít v programu, ale nevím v jakém to mám otevřít, když dám vybrat z webu tak mě to hodí na windosí web kde nic není. Tak nevím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.