Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nainstalovat, prý už jednou je, není

Od: alda* odpovědí: 5 změna:

koupil jsem si hru F.E.A.R. extraction point a nejde mi nainstalovat ,pořád to žádá místo kde je tato hra již nainstalována .Nikdy předtím jsem tuto hru neměl a nevím kde hledat instal. balík.Poradí někdo? nebo to mám vyhodit? Díky za raduAlda.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

1x

Nějak nerozumím, píšeš:

nejde mi nainstalovat ,pořád to žádá místo kde je tato hra již nainstalována

Když je hra už nainstalovaná, tak co chceš instalovat? Podívej se do složky, ve které je hra nainstalovaná, jaké tam máš soubory, většinou se spouští program souborem .exe

troja*
hodnocení

1x

Nemáš to jen datadisk FEARu je celá řada

alda*
hodnocení

diky za odpověď ale nejsem z toho chytrý kde teda sehnat nebo stáhnout něco aby ch mohl hrát.nevěděl jsem že je jich tolik .koupil jsem to dnes v orig. balení ateď nic..Je to F.E.A.R. EXTRACTION POINT. Tak jestli můžeš poraď

Troja to typnul presne. F.E.A.R. EXTRACTION POINT je pouze datadisk. To jest rozsireni puvodni hry. To znamena, ze aby si to mohl hrat, tak musis mit uz nainstalovanou puvodni hru F.E.A.R. Prot se Te to take pri instalaci pta, kde ji to ma najit.
Takze supky dupky spatky do kramu pro puvodni hru F.E.A.R.
troja*

Tak jsem to zkouk a tady máš kompletní rady abecedaher.cz/...

doplněno 02.11.08 18:46:

a taky tady abecedaher.cz/...

doplněno 02.11.08 18:49:

a pak vlevo do vyhledávače dej F.E.A.R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]