Nejste přihlášen/a.
Nestane se nic kdyz mám zdroj 250V - 500 V max a mám starej kabel z windows XP asi z roku 2004 z taiwanu a ted jsem ho zapojil do windows 10?
Tak zdroj je na 230V .. všechny zdroje na trhu jsou na 230V .. doma máte maximálně 400V. U zdroje nerozhodují Volty ale Watty .. tedy má 500W - tomu bych věřil. Kabel je irelevantní ( zde rozhoduje průřez, pokud je to originální kabel není co řešit) , stejně tak výkon zdroje .. ať jsou tam XP nebo 10.
Co se tyce veci ze zasuvky, pokud to pasuje, neni co resit. Ale radsi se zeptejte pokud budete mit dalsi otazky, je lepsi se zeptat nez vyhoret.
monohakon - Ale no tak! Šetřte si tu hlavu trochu! V budoucnu se Vám možná ještě bude hodit. Že považujete otázku za absurdní ještě neznamená, že ji tak vidí tazatel. Každý nemůže všemu rozumět. Zkuste mu spíš vysvětlit, v čem absurdnost té otázky vězí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.