Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyskakovací okno,nevím co s nim

Od: kubinec® odpovědí: 5 změna:

dobrý denm už cca 2 roky mě stale otravuje toto okno, nevím jak s ejej zbavit, odinstaloval jsem to prgramech, ale stale mě to každý den upozornuje na neco, od Apple nic nemám a nikd yjsme neměl, děkuji za rady

doplněno 21.05.16 09:07:

mám W7

Vyskakovací okno,nevím co s nim

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

0x

Co máš za Win?

V menu Start napiš "msconfig", spusť to a v záložce Po_startu se podívej, jestli to tam neni. Odstraň to.

doplněno 21.05.16 09:09:

Co máš v tom Po_startu? Pošli sem náhled.

21.05.16 09:11
hodnocení

tady

Vyskakovací okno,nevím co s nim #2
Vyskakovací okno,nevím co s nim #3
Vyskakovací okno,nevím co s nim #4
ctenar*

Máš tam QuickTime, jak píše @ben a pak ten APSDaemon je od Applu taky.

doplněno 21.05.16 09:46:

Odstraň to a i to odinstaluj z Přidat/Odebrat programy.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že jsem tento problém měl po instalaci přehrávače QuickTime.

Pokud ho máte v PC, tak ho odinstalujte a potom také vyčistěte registr programem CCleaner. Zdravím!

Při odinstalování si QuickTime odinstaluje i kodeky pro MOV. Já jsem ho musel znovu nainstalovat a v PC ho trpím. Chce to jen zrušit automatické aktualizace v programu QuickTime a v programech po spuštění PC vyrušit spuštění aktualizace při startu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]