Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejde přehrát video na FB?

Od: radecka27® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím o radu, proč mi nejde spustit-přehrát video na fb /např záběry ze zápasů/ Je to vázáno na instalaci určitého typu prohlížeče? Děkuji předem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, prohlížeč můžete mít libovolný, ale zřejmě by měl obsahovat prvek Adobe Flash Player - bez toho videa ve flashi nepřehrajete. Podívejte se viz odkaz, najděte si tam verzi AFP pro Váš prohlížeč a OS, stáhněte si ho a nainstalujte. Asi bude nutné před instalací AFP vypnout firewall a antivir - jinak se instalace nedokončí. Zdravím!

get.adobe.com/...

doplněno 12.06.16 06:50:

Neuvádíte, jaký máte OS Windows. Nevím, jaký antivir tam používáte (název programu).

Možná ho ani nezapínáte stále, ale pouze občas. Zkuste si tu instalaci AFP a třeba se zdaří.

Já mám zkušenost s OS WIN-XP, že se instalace nedokončila, resp. proběhla až po vypnutí

toho antiviru. O tom, že instalaci musí antivir umožnit, je zmínka už na té stránce viz odkaz.

Takže, stáhnete si správný instalační soubor do PC, vypnete prohlížeč a zkusíte instalovat.

Když se instalace dokončí, tak máte vyhráno. Pokud ne, tak se podíváte do Správce spuštěných

programů a tam ukončíte svůj antivir. A instalaci zopakujete.

hodnocení

Dobrý večer Bene, dodatečně Vám moc děkuji za Vaši nápomoc. Prosím však ještě o radu , jak vypnout firewall a antivir, vůbec nemám s tím zkušenosti, jsem v tomto směru úplný laik /omlouvám se tímto/.

Dobrý večer. Myslím, že antivir a firewall není ani potřeba vypínat. Pouze zavřít prohlížeč, ale k tomu vás při instalaci vyzve AFP sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]