Nejste přihlášen/a.
Prosím, má někdo zkušenosti s webem wix.com? Stránky mám vytvořené, jen mi nejde fotogalerie udělat tak, aby měla svoje názvy - třeba: příroda, místa - detaily. Děkuji
Na Wix.com stránku ani blog nemám, takže jenom tipuji z toho, co se nabízí v případě,
že bych si tam chtěla stránku založit. Vybrala sis kategorii blog nebo fotogalerii?
Odhaduji, že pro blog je fotogalerie jenom doplňkem (nemusí povolovat podsložky)...
Ano, je to hlavně blog a fotogalerie je jako přídavek. Správně jsi to pojmenovala. Už jsem s tím trápila dost dlouho - i dnes věnovala několik hodin pokus -omyl a zřejmě to tak bude, inzez.
Asi nejsem ta pravá na radu, ale já mám "Dokumenty" v "Tomto počítači", na ploše a v téhle složce desítky podsložek a v nich ještě další podsložky, které mám pojmenované a velice snadno se v nich orientuji. Tisíce fotek a obrázků. Mimo počítač je jenom to, co jsem někam poslala, někde vložila. Všecko mám doma.
S tříděním fotek nemám problémy. Malou část mám na nově vytvořeném "D" disku se složkami, nahrávám na google alba,kde jsou nejsou komprimovány, některé mám na rajčeti. Ovšem většinu fotek zálohuji na externí disk, protože s nimi občas pracuji. Mám to tak udělané, protože mi klekl předloni počítač a fotky, které jsem měla v počítači byly pryč.
Tady se mi jedná o můj soukromý web, kde si chci dát ty nej fotky a psát blogy (poezii s fotkami). Kdo si bude chtít počíst či podívat se na moje nejlepší fotky, tak mu dám odkaz. Je to web zdarma wix.com. Možná časem si koupím doménu, podle toho jak se to bude líbit. Bude to taková moje "knížka" poezie s fotogalerií a tam bych právě udělat třídění fotek podle témat, které fotím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.