Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft jak povolit warpy pro hráče bez OP

Od: alobercz odpovědí: 11 změna:

minecraft jak povolit warpy pro hráče bez OP PLUGIN SE JMENUJE CLICKWARP mám i permisionsex ale to nefunguje.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trevor*
hodnocení

0x

Jednak, máš plugin permisionsex? Máš nastavené permise pro hráče a pro adminy? Máš to nastavené správně a funguje to? Jestli ano přidej mezi permise hráče *clickwarp.warps* a *clickwarp.warp* BEZ HVĚZDIČEK. Hráči se zpřístupní příkaz /warp který ukáže dostupné warpy a příkaz /warps JMENOWARPU ho na ten warp portne.

alobercz
hodnocení

NE JDE TO označí se to červeně a nefunguje to viz obrázky

Minecraft jak povolit warpy pro hráče bez OP
Minecraft jak povolit warpy pro hráče bez OP #2

trevor*
hodnocení

0x

Jaká je verze minecraftu a jaká je verze permisionsex?

doplněno 16.05.16 17:51:

Když je plugin červený znamená to že nefunguje. Tady máš složku s permisema uloz.to/...

alobercz
hodnocení

funguje to neni to červený ale nefunguje warp

trevor*

Když je plugin červený tak nefunguje, u tebe je to permisionex, a na to aby si mohl povolit hráčům portovat se přes plugin clickwarp tak potřebuješ přidat permise hráčům, a ty přidáš v pluginu permisionex který ti bohužel nejde

alobercz
hodnocení

Jak jim to mám dát?

doplněno 16.05.16 18:03:

a jak mam udělat aby mi to šlo?

trevor*

Nejdříve musíš zprovnoznit plugin permissionsex. Dej na server nejnovější verzi tohoto pluginu

alobercz
hodnocení

stalo se co dál?

trevor*

Teď jsi na serveru otevři složku plugins->permissionsex-> a tam nahraď soubor permissions.yml souborem který jsem poslal

alobercz
hodnocení

hotovo a neni to červeny ale nejdou warpy bez OP

doplněno 16.05.16 18:11:

mátš/máte skype nebo Facebook ten skype by byl lepší dal bych sdílení obrazovek

trevor*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]