Nejste přihlášen/a.
Používám dlouhodobě internetový prohlížeč Maxthon, nyní v.4.9.2.1000, zkouším beta 4.9.3.200.
Před několika dny jsem zjistil, že nefunguje addons překladač Google Translate v.1.0.0, a to ve volbě "Přeložit stránku". Přikládám snímek.
Volba "Přeložit označený text" je plně funkcní.
Firewal ani antivir to neovlivnuje. Když nastavím překladač jako Baidoo - tak to funguje, ale čínština mi je na prd. Slyšel jsem, že to blokování může být taktická záležitost od Google.
Setkal se už někdo s tímto problémem? Děkuji
Upřesňuji:
Ten problém nenastal u beta verze. Tu jsem nainstaloval zkušebně nainstaloval, protože chyba byla již u předchozí 4.9.2.1000, tak jen zkouším.
Děkuji všem, už to můžeme uzavřít. Problém se týká jen v. 4.8, verze 4.4.8.1000 zpracovává překladač bez problémů.
Maxthon mám asi jen půl roku, píše, že je aktuální – verze v4.4.8.2000 – překládá dobře celou stránku, i vybraný text; šlape bezvadně, daleko lepší, než IE.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.