Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google překládač - Maxthon 4.9

Od: dedabrno® odpovědí: 3 změna:

Používám dlouhodobě internetový prohlížeč Maxthon, nyní v.4.9.2.1000, zkouším beta 4.9.3.200.

Před několika dny jsem zjistil, že nefunguje addons překladač Google Translate v.1.0.0, a to ve volbě "Přeložit stránku". Přikládám snímek.

Volba "Přeložit označený text" je plně funkcní.

Firewal ani antivir to neovlivnuje. Když nastavím překladač jako Baidoo - tak to funguje, ale čínština mi je na prd. Slyšel jsem, že to blokování může být taktická záležitost od Google.

Setkal se už někdo s tímto problémem? Děkuji

doplněno 16.05.16 15:32:

Upřesňuji:

Ten problém nenastal u beta verze. Tu jsem nainstaloval zkušebně nainstaloval, protože chyba byla již u předchozí 4.9.2.1000, tak jen zkouším.

doplněno 25.05.16 23:56:

Děkuji všem, už to můžeme uzavřít. Problém se týká jen v. 4.8, verze 4.4.8.1000 zpracovává překladač bez problémů.

Google překládač - Maxthon 4.9

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lollipop
hodnocení

0x

Maxthon je nadstavba IE, tuším... V IE Vám to šlape dobře? Proč používáte tento neobvyklý prohlížeč?

On je dobrý, ale nenapadlo tě, že u beta verze občas něco nepůjde?

hodnocení

0x

Maxthon mám asi jen půl roku, píše, že je aktuální – verze v4.4.8.2000 – překládá dobře celou stránku, i vybraný text; šlape bezvadně, daleko lepší, než IE.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]