Nejste přihlášen/a.
Nevím zcela jistě, že problém je jen v těchto odkazech. Raději to popíšu:
Před časem jsem podle doporučení nainstaloval Chrome. Začala se objevovat závada: Jakékoliv otevřené okno se po několika sekundách stane neaktivní (první řádek shora zešedne) a nelze s ním pracovat. Když se mi podaří něco napsat běhemn těch pár sekund, zareaguje to, ale jinak znovu ten samý problém. Po spuštění správce úloh (klávesovou zkratkou) jsem ve výpisu procesů zjistil, že je tam Chrome někdy až 5x (viz příloha). Pokud tyto procesy ukončím, chyba zmizí a lze zcela normálně pracovat. Po restartu se vše opakuje. Tak jsem Chrome vymazal a tento problém zmizel. Přitom test na viry byl vždy negativní. Zůstává jen jedna závada a to, že nefungují hypertextové odkazy, které jsem si ve formě zástupců dal na plochu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.