Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc cs:go

Od: lenochod odpovědí: 4 změna:

Ahoj, je tato sestava v pořádku czc.cz/... Máte nějaký odhad fps v csgo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dafina*
hodnocení

2x

Vidím to jako bezvadnou sestavu nemající chybu. Jen se ptám, proč tak málo Ramky? Mám 16 Giga ram, také z tohoto obchodu a jsem ráda že mám velkou pamět, všechno stíhá...Jinak chválím.

doplněno 16.05.16 08:20:

czc.cz/...

Mám podobnou pamět, ale 2 x 8 G, nenašla jsem ji tam ted, ale kupovalo se to minulý rok. Zaklad. desku AMD.

doplněno 16.05.16 08:54:

Líbí se mi zvolený HDD, také nad ním uvažuju, je rychlý. Mám obyč. sata disk 1 terra.

trevor*
hodnocení

2x
Sestava pěkná, jenom bych tam dal zdroj od Seasonic. 8gb ramek stačí. Já mám také 8gb a normálně mám otevřených kolem 15 záložek v chromu, goučko, lolko, steam, skype a mnoho dalšího zároveň, a víc jak 80% ramek mi pc nebral. V blízké době mají vycházet nové grafické karty od nvidie GTX 1080 a 1070, mají být mnohonásobně výkonnější než současné GTX 980Ti. Tím by měla cena 980ti klesnout a vy by jste ji mohl vzít, nebo rovnou nějakou tu novou protože nemají být moc drahé.

lenochod
16.05.16 09:57
hodnocení

diky :)

trevor*

Teď jsem si všiml že tam máte HDD pro NAS systém. Vemte tenhle czc.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]