Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Usb porty dva nefungují

Od: martindonc* odpovědí: 8 změna:

dobrý den ja mam notebbok hp pavilion g6 a mam v ním 3 usb porty s toho mi hunguje jenom jeden. U správce zařízeni když chci aktualizovat ovladače tak mi to tam píše Toto zařízení nepracuje správně, protože systému Windows se nepodařilo načíst ovladače zařízením požadované. (Kód 31) co mam dělat?

Usb porty dva nefungují

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

radelux*
hodnocení

0x

Zdravím, zkuste ovladače stáhnout a nainstalovat manuálně.

hodnocení

0x

Zřejmě to bude těmi ovladáči, ale bylo by dobré uvést, co k těm portům připojuješ...

remisak*
hodnocení

0x

Stáhnout a nainstalovat Driver Booster

iobit.com/...

martindonc*
hodnocení

ja do toho portu zapojuji myš nebo volanant a nebo flešku.

amidamaru*
hodnocení

0x

Doporučuju si nainstalovat -Driver Booster 3-.Je na uložto.Ten vám naintaluje všechny drivery vašeho počítače.(nejnovější,i chybějící)

martindonc*
hodnocení

jo ja to mám nainstalované ale ja mam internet přes usb flešku. A trvá to dlouho a pak to napíše ze se instalace nezdařila.

Usb porty dva nefungují #2

remisak*
hodnocení

0x

Tak pak nebývá než zajít za kamarádem co má wifi a tam si to stáhnout. Určitě některý pomůže.

martindonc*

To vam děkuji počítač v pr... když jsem nainstalovál pomalu všechny aktualice ovladačů a vypnul jsem počítač tak se to nainstalovalo jak se to nainstalovalo tak se to vyplo. Něco jsem mněl a potřeboval jsem odejít. Asi po hodině a půl jsem se vratil a zapnul jsem počítač a píše mi to disk error a to je uplně nový hardisk. Co mam dělat. Prosím*plac*

doplněno 22.05.16 18:43:

Ne tak jsem to vypnul a po 5 minutách zapnul a rozjelo se mi to, tak se ještě jednou omlouvám.

doplněno 22.05.16 20:56:

Tak mi to tam píše v driver booster že mám všechny ovladače aktuální i standartní grafitský adaptér s rozlišením VGA a ve správce zařízeni je vykřicník u standartní grafitský adaptér s rozlišením VGA. Co s tím? Jo a pořát mi nefungují ty dva usb porty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]