Nejste přihlášen/a.
0x
Tak pak nebývá než zajít za kamarádem co má wifi a tam si to stáhnout. Určitě některý pomůže.
To vam děkuji počítač v pr... když jsem nainstalovál pomalu všechny aktualice ovladačů a vypnul jsem počítač tak se to nainstalovalo jak se to nainstalovalo tak se to vyplo. Něco jsem mněl a potřeboval jsem odejít. Asi po hodině a půl jsem se vratil a zapnul jsem počítač a píše mi to disk error a to je uplně nový hardisk. Co mam dělat. Prosím
doplněno 22.05.16 18:43:
Ne tak jsem to vypnul a po 5 minutách zapnul a rozjelo se mi to, tak se ještě jednou omlouvám.
doplněno 22.05.16 20:56:
Tak mi to tam píše v driver booster že mám všechny ovladače aktuální i standartní grafitský adaptér s rozlišením VGA a ve správce zařízeni je vykřicník u standartní grafitský adaptér s rozlišením VGA. Co s tím? Jo a pořát mi nefungují ty dva usb porty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.