Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když se mi pokazil windows a chci ho s CD nainstalovat znovu. Tak, když jsem tam dal to CD s windowsem, tak jak udělám, aby se mi zapnula ta instalace a né ten error?
Dobrý den. Nejdříve musíte mít v BIOSu nastavené jako první bootování z CD. Tam se obvykle dostanete klávesou F2 po zapnutí počítače
Já mám Vistu a Acer 5310. Tak tam je to tak, že po zapnutí počítače stisknete F2. Musí to být pár vteřin po zapnutí, sledujte v dolní části text. Otevře se Vám BIOS. Na horní liště se přesunete na kartu BOOT a tam nastavíte zařízení ze kterého budete instalovat Windowsy jako výchozí. Následně stisknete F10, čímž se to uloží a zavře. Poté nechte počítač pokračovat v zapnutí.
Šipkama najedeš na třetí možnost a pak Enter. Po malý chvilce by se mělo objevit, že stiskem jakékolik klávesy spustíš instalaci systému
Dejte tu 3. možnost a stiskněte F10 pro uložení a dokončení zapnutí PC. Pak vyndejte a znovu vložte DVD s Windows, aby se načetlo.
Nevím jak máte nastaveno načítání disků. Možna automaticky. Jděte do Můj počítač a vyberte jednotku s tím diskem na kterém máte OS. Zkoušel jste při té modré obrazovce s errorem stisknout enter?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.