Nejste přihlášen/a.
Zdravím, celkem mě zaujal tady tento obrázek, jak se to dá udělat?
Děkuji
Můj pohled na věc je podobný jako Benův, jen s tím rozdílem, že fotoaparát mám před hrudníkem (na stativu či na řemínku na krku - při tom Benově vysunutí ruky zpoza zad by to způsobilo nesouměrnost + šikmý pohled z úhlu s následnou komplikací při čučení do objektivu, které by se obtížně odstraňovalo) a pak úprava v nějakém "chytřejším" software (retuš rušivých částí obrázku - v daném příkladu bych rozhodně odstranil tričko z křesla (ať už před focením nebo následně při úpravě), pohrál si s rušivým pozadím, vycentroval snímaný objekt a opravil odraz v šikmé hraně zrcadla )
Tak to vnímám já...
Ahoj, po zvětšení obrázku je krásně vidět upravovaná část brady, tak mám zato, že tam byl foťák /mobil/ a brada byla potom vsazena z jiného obrázku. Třeba Zonerem to jde celkem dobře udělat.
Ten foťák byl na tyči, na té fotce to je vidět. Když tu fotku zvětšíš, tak je dobře patrný jiný rastr /čtverečkování/.
Dobrý den, tak, např. si stoupnete do této polohy a někdo jiný "přičapnutý" za Vaším tělem vysune ruku s mobilem či foťákem a udělá tu fotku. Potom v grafickém editoru vymažete tu ruku s foťákem, doplníte pozadí a máte hotový obrázek. Zdravím!
doplněno 17.05.16 21:24:gols - už je Vám to jasnější? Už jste si to vyzkoušel a jak to dopadlo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.