Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám spoustu her, ale často se mi stává, že si z nich nedovedu vybrat, kterou bych si zahrál. Pro příklad, mám chuť na Zaklínače 3, ale jakmile ho spustím chce se mi zahrát třeba Arma 2 nebo Star Trek online.
Je možné že za to může to, že většina mých kamarádů má jen některé hry, které mám já ( i když jich mám spoustu ), ale ve více lidech se hraje prostě líp.
Co mi poradíte?
O komentáře typu jsi to a ono mě prosím ušetřete :D
Zkus nohejbálek. Jen tak přes čáru na ulici, nebo přes natažený provázek, nemusí být síť. Hřišťátko jen tak, jak se vejde, na rozměrech nezáleží. Pravidla trochu jako volejbal, trochu jako nohejbal nebo jako pinčes. Smí se hrát nohama, hlavou nebo i ramenem.
Žádný velký běhání a honění za mičudou, žádné tvrdé rány. Stačí obyčejný dětský míč, nebo míč na volejbal (i když trpí, odře se, a nesmí se do něj prudce čutat jako do meruny. S kámošem si zahrajete, pokecáte a jde to třeba i ve čtyřech nebo i jen ve třech, jak se sejdete. Máte pohyb, hru, zábavu.
Nebo jestli máte jen nějaký dětský míč, můžete hrát plábanou, něco mezi plácanou a nohejbalem, protože se může hrát rukama - pouze pinkat dlaní nebo hřbetem ruky, nedržet!, hrát hlavou nebo i nohama, kolenama.Ale ne žádný velký šlupky, jde o hru a ne o šílené smeče a prudké rány. Počítá se stejně jako předchozí nohejbálek, nebo si uděláte vlastní pravidla. Dá se hrát třeba i ve škole na chodbě přes čáru s vyznačenými poli čárou křídou na dlaždičkách na podlaze.
Nebo si můžete pinkat pingpongovými pálkami měkkým molitanovým míček, pravidla si vymyslíte sami a můžete se bavit a pinkat bez nebezpečí že něco rozbijete, nebo někoho prudkou ranou měkoučkým míčkem zraníte nebo mu shodíte brýle, nebo kytky z parapetu na okně.
jj, venku přestalo pršet - běž ven. Nebo pokud je škaredě - vezmi si knihu a čti!
Nebudu psát, co jsi, napíšu, co nejsi - nejsi zdravý (psychicky), jako bohužel většina dnešní mládeže.
U nás 10 minut prší a 10 minut ne, celý den se to střídá :D
Ale samozřejmě nesedím jen u pc, ale když si chci něco zahrát, nwm co.
A knížky čtu momentálně 2 - Noc na Karlštejně na povinnou četbu a Star Trek z roku 1992.
Jen bych Vám poradil nesoudit nikoho do té doby dokud ho neznáte, dnešní mládež není dokonalá, ale každý je jiný, tudíž někteří jsou u PC jiní jdou chlastat a další jdou třeba sportovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.