Nejste přihlášen/a.
Často mám v chromu více stranek/karet otevřených (10-15), a vždy bylo vše v pořádku, ale posledních pár týdnu, když pracuji na určité stránce/kartě a potom chci kliknout na jinou kde mám například otevřený email, tak se sama obnoví, a tak je to stále u každé stránky ale pouze u chromu.
Nejvíce mi to dělá problém, v případě že mám buď například něco na stránce rozepsáno a pak třeba chvíli telefonuji a přitom jdu na jinou "kartu" a chci se vrátit na "kartu", ta se aktualizuje sama, a vše zmizí, nebo když mám rozkoukané video, či určitý seriál, a chci se k němu po chvíli vrátit, tak se to také samo aktualizuje, a logicky zmizí místo kde jsem to doukoukal. Nevíte čím by to mohlo být, případně jak to zakázat?
jojo, měl jste pravdu, jelikož mám sice relativně výkonný počítač, ale často využívám dva i tři prohlížeče, a na každém i více jak 20 záložek (od dob co jsem si pořídil 34" no problem :D, ale je otrava někdy hledat konkrétní kartu :D ) , plus navíc točím videa, které celé dny renderuji, a to ubírá jak na paměti tak na rychlosti procíku většinu. Ale je to opravdu dosti otravné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.