Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stránky v chromu se často samovolně obnovují

Od: svyjabob* odpovědí: 8 změna:

Často mám v chromu více stranek/karet otevřených (10-15), a vždy bylo vše v pořádku, ale posledních pár týdnu, když pracuji na určité stránce/kartě a potom chci kliknout na jinou kde mám například otevřený email, tak se sama obnoví, a tak je to stále u každé stránky ale pouze u chromu.

Nejvíce mi to dělá problém, v případě že mám buď například něco na stránce rozepsáno a pak třeba chvíli telefonuji a přitom jdu na jinou "kartu" a chci se vrátit na "kartu", ta se aktualizuje sama, a vše zmizí, nebo když mám rozkoukané video, či určitý seriál, a chci se k němu po chvíli vrátit, tak se to také samo aktualizuje, a logicky zmizí místo kde jsem to doukoukal. Nevíte čím by to mohlo být, případně jak to zakázat?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

seelou*
hodnocení

2x
Toto je standardni chovani Chromu v pripade, kdyz ma system nedostatek pameti (na vsechny otevrene zalozky). Take se mi to deje ve chvili, kdyz mam otevreno mnoho jinych aplikaci a vratim se zpet do Chromu a zacnu prepinat zalozky.
svyjabob*
hodnocení

jojo, měl jste pravdu, jelikož mám sice relativně výkonný počítač, ale často využívám dva i tři prohlížeče, a na každém i více jak 20 záložek (od dob co jsem si pořídil 34" no problem :D, ale je otrava někdy hledat konkrétní kartu :D ) , plus navíc točím videa, které celé dny renderuji, a to ubírá jak na paměti tak na rychlosti procíku většinu. Ale je to opravdu dosti otravné.

joudic*

vzdycky kdyz vidim hlasku typu, pouzivam vice jak 20 zalozek od dob co mam 34", musim se vnitrne usmat :)

Stránky v chromu se často samovolně obnovují
svyjabob*
hodnocení

Teď to úplně nechápu, to znamená, že jste měl někdy na jednom otevřeném prohlížeči přes 400 aktivních karet? *ee*

hodnocení

0x

Šlo by klepnout pravým nahoře na kartu a, vybrat automaticky obnovovat a tam to zakázat, nebo nastavit, za jak dlouho obnovit.

svyjabob*
hodnocení

Nic takového nemám na výběr v případě že klepnu pravým tlačítkem na myši přímo u karty.

Když klepnu na záložku pravým, takhle mi nabídne (prohlížeč Maxthon, ale v Chrome to bude obdobné?)

Stránky v chromu se často samovolně obnovují #2
svyjabob*
hodnocení

nene, fakt nic podobného tu nemám, jedině toto:

A ani v nastanvení jsem nic nenašel.

Stránky v chromu se často samovolně obnovují #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]