Nejste přihlášen/a.
Poradtemi kak si stáhnu do PC outlook,krok za krokem
stahnete si mozilla thunderbird, je prijemnejsi, prehlednejsi a jednodussi
Pokud mate windows muzete stahnout rovnou klikem tady: download.mozilla.org/...
kdyztak tady je stranka vsech stahovani mozilla.cz/...
no ono je uplne jedno co mate toto je jen mailovy klient
na windows jsem se ptal, protoze na strance stazeni je win, linux, macOS verze a ja jsem predpokladal, ze mate windows, tak jsem vlozil odkaz primo na instalacni balicek pro windows.. Mozilla Thunderbird je samozrejme cesky.
To na situaci nic nemění. Thunderbird jsem používal na XP ještě v zimě. Pak mě umřela deska v notasu, tak jsem musel holt pořídit jiný železo, kde už XP nenám. Prohlížeč, jakýkoliv, potřebuješ jen na stažení instalačky Thunderbirdu.
Nenapsal jste, jestli máte OFFICE. Pokud ano, tak jděte vlevo dole na start, tam si najděte office a přislušenství, je tam outlook, přetáhněte si ho myší na plochu. Myslím, že si ještě pamatuju, že to tak bylo na XP.
Ano,přetáhl jsem outlook na plochu,ale když chci zkusit odeslat zprávu-hlásí mi to v okně :hostitel SMTP nebyl nalezen.
tak budu potřebovat poradit,jak to všechno správně nastavit.
Outlook Exprees je součástí Win XP, pokud jej nemáte nainstalovaný budete možná potřebovat instalační CD Win XP a dále budete postupovat takto:
Start - OVládací Panely - Přidat nebo odebrat Programy - (vlevo v kontextovém menu) Přidat nebo odebrat součásti systému - odfajfkujete Outlook Exprees - kliknete na Další a program se nainstaluje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.