Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vase pripojeni k internetu je blokovano

Od: mann odpovědí: 4 změna:
Ahoj... jak ukazuje nadpis, tak mam problém s tímto ehm problémem. Na WiFi se připojím přes mobil i tablet, ale notebook nechce. Vím, že to může blokovat firewall, ale Já nevím co s Tim mam dělat. Mam tu i postup, ale jsem asi dementní. Nechápu systém ve Windows 8... třeba ve win winsta šlo vse nastavit jak chci. A taky si nepamatuji, že bych s firewallem něco dělal, že se najednou nejde připojit k němu. Prosím, máte někdo nějaký rady bod po bodu? :( díky :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kellne
hodnocení

1x

Zkuste FIREWALL vypnout :D

mann
hodnocení

To jsem se snažil milionkrát, ale prostě to nereaguje.

televizorek
hodnocení

0x

firewall často blokuje antivir. Nemáte nový antivir? Jestli ano, musel byste firewall bloknout až v něm.

Jinak, protože jste nenapsal, co máte za Wifi, tak je možné, že jste do nastavení Wifi nenapsal, tedy nepovolil macadresu notebooku. Pokud to tam napíšete, notebook se pak bude připojovat sám.

pohanka*
hodnocení

0x

Nemáte bloklou adresu jako nedůvěryhodnou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]