Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou skříň?

Od: blechta® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.

Nějak se nemůžu rozhodnout mezi těmito dvěma kousky: alza.cz/... a touto: alza.cz/... .

Cenový rozdíl mezi nimi je minimální, akorát se ne,ůžu rozhodnout, kterou z nich vybrat.

Ta první vypadá podle mne hezky z venku, ale uvnitř je opravdu obyčejná jako jiné modely s nižší cenou, a i na snímcích je vidět, jak je plech tenký a nekvalitní. Ta druhá se mi zase vůbec nelíbí z venku, ale uvnitř vypadá poměrně zajímavě...

Stejně se ale nemůžu rozhodnout, kterou z nich...

Poraďte mi, ketrou bych si měl vybrat... Díky...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivass
hodnocení

0x
Ta prvni. Dulezite je jak vypada z venku...

pohanka*
hodnocení

0x

Podle mne více záleží na tom, co je uvnitř.

vilik*
hodnocení

0x
Dělal jsem PC do skříně bitfenix nova ve verzi window a zas tak hrozná není. Jen má relativně úzký prostor na kabely mezi plechem pod deskou a bokem.
Tyhle vámi vybrané budou mít plechy tenké, takže je jedno, kterou vezmete. A když nevidíte dovnitř, je i jedno, jestli jsou obyčejné.
Ale jestli už teď máte výhrady, vemte prostě bednu jinou, kvalitnější. Dobrá bedna vydrží i do následné sestavy, pak oceníte, že jste pár set přidal.

zakuj
hodnocení

0x
Zalman z1 tu kup.

trevor*
hodnocení

0x

Dobrý den, já doporučuji Zalman Z1. Kvalitní levná skříň, která má už v základu 2 větráky. Jeden dole vpředu který nasává studený vzduch a nahoře vzadu který odhání teplej vzduch ven. Skříň mám už dva roky a žádný problém. Na to že je tak levná tak uvnitř je velmi kvalitně udělaná. Nebo trošku jinou verzi Zalman Z3. To už je na Vás :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]