Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Nějak se nemůžu rozhodnout mezi těmito dvěma kousky: alza.cz/... a touto: alza.cz/... .
Cenový rozdíl mezi nimi je minimální, akorát se ne,ůžu rozhodnout, kterou z nich vybrat.
Ta první vypadá podle mne hezky z venku, ale uvnitř je opravdu obyčejná jako jiné modely s nižší cenou, a i na snímcích je vidět, jak je plech tenký a nekvalitní. Ta druhá se mi zase vůbec nelíbí z venku, ale uvnitř vypadá poměrně zajímavě...
Stejně se ale nemůžu rozhodnout, kterou z nich...
Poraďte mi, ketrou bych si měl vybrat... Díky...
Dobrý den, já doporučuji Zalman Z1. Kvalitní levná skříň, která má už v základu 2 větráky. Jeden dole vpředu který nasává studený vzduch a nahoře vzadu který odhání teplej vzduch ven. Skříň mám už dva roky a žádný problém. Na to že je tak levná tak uvnitř je velmi kvalitně udělaná. Nebo trošku jinou verzi Zalman Z3. To už je na Vás
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.