Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet Lenovo se nespáruje přes Wifi s televi

Od: wanesa* odpovědí: 2 změna:

Mám nový tablet Lenovo A5-80,který se mi ihned bez problémů našel s mým mobilem Samsung ale nenajde ani televizi Hyundai ani notebook.Notebook ho taky nenajde...Přitom mobil samsung vidím v notebooku i a můžu si prohlížet fotky z mobilu v televizi ,navíc mám domácí síťa nevím,jak ten tablet donutit,aby byl vidět:) Hledala jsem přímo v nastavení "viditelnost"ale nenašla jsem.Snad jsem to napsala dost srozumitelně.Může mi někdo poradit?Díky předem..

Ještě musím podotknout,že tablet má i svou síť a sim kartu přes G3 - mobilní data.Mohu odesílat sms,mms a přijímat.Jestli to není v tom..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

2x

Předpokládám, že máš doma router. Vypni si 3G a přihlas se do domácí wifi. Samozřejmě musíš v menu povolit wifi a zadat heslo.

wanesa*
hodnocení

Dobrá,zkusím.Díky za radu...

doplněno 09.05.16 10:18:

Jinak přihlásila jsem se přes wifi a zadala heslo už před tím.Tak to bude asi tou sítí 3G..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]