Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chrastí zvuk

Od: marco* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, chrastí mi zvuk na PC, jakákoliv písnička nebo film. Někdy více někdy méně, ale stále, v nepravidelných intervalech. Zkoušel jsem sluchátka, repro, ... stále stejný výsledek. Výstup ze zedu PC používám, protože výstup že předu nefunkční.

Děkuji za odp.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkusil bych prostříknout konektory Kontoxem.

hodnocení

0x

Skuste odpojit všechny ostatní periferie, co jsou zapojeny zvlášť do zásuvky, jako třeba tiskárna, scanner, atd... skuste i na chvíli odpojit monitor. Jestli to přestane, tak je to způsobeno zemní smyčkou...

Jak k tomu došlo? Zničeho nic?

morco
hodnocení

dkoupil jsem použřitý PC.

dělá to u hodně bassových songů/videí. U klasických písniček nebo při poslechu rádia to nedělá.

Díky za tipy, ale problém stále přetrvává.

Tak to může být způsobeno špatným nastavením (někde nastavené nějaké předzeaílení) a může docházet k přebuzování a následné chrčení, nebo je prostě zvukovka kaput...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]