Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myš a podložka nedává to smysl?

Od: harakiwi34 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den

Mám opravdu záhadný problém a chtěl bych vás poprosit o pomoc

Vzhledem ktomu že myš a podložku mám novou 1 den.. Chtěl jsem se zeptat na záhádnou věc..

(myš je bezdrátová)

Mám počítač hned u oken a podložka mi nefunguje na pravé straně stolu.. kurzor myši se zasekává nebo se nechce ani pohnout

ale na levé straně stolu jede vše bez problémů..

Opravdu nevím čím by to mohlo být a proto Vás prosim o pomoc.

Žaluzie jsem zkoušel zatáhnout a rozdíl žádný nebyl...

Prostě to nedává smysl

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, možná slabší baterie v myši a větší vzdálenost od PC, resp. na jedné straně to má myš k PC blíže. Zdravím!

doplněno 07.05.16 19:15:

Jo jo, bezdrátovou myš si člověk užívá jen chvilku a potom zjistí, že je těžká a "žere" baterky.

Ovšem, to sekání kurzoru je "užitečná" věc (se kterou se budete potýkat často), protože je to takový indikátor stavu baterií v myši - jak se začne sekat, tak nové baterie nebo je nabít.

doplněno 07.05.16 22:39:

Ty přibalené baterie jsou sice nové, ale mohou už někde dlouho ležet - a to jim nepřidá.

Když jsem používal bezdrátovou myš a klávesnici, tak v klávesnici vydržely baterie rok, ale v myši pouze 14 dní. Myslím, že baterie budete řešit často - buď je nabíjet nebo si koupíte zásobu nenabíjecích. Mimochodem, ta bezdrátová myš umřela asi po dvou letech, následovala myš kabelová (optická) a ta žila asi rok. Nyní jsem se vrátil ke klasice a mám úžasnou kabelovou myšku s kuličkou (tam je podložka nutná).

harakiwi*
hodnocení

myš je nová den

potřebujou se dvě baterie na myš (ne jedna)

baterie byly baleny sebou tak jsem je tam dal tak myslim že 2 hodin nemůžou být vybité

dal jsem usb do bližší doury a pomohlo to

ne úplně ale je to o dost lepší

a podložka teda ruší náky ten singál? nebo co

děkuji za pomoc hoši

hahanaj*

kupuji lepší dražší baterie, ty obyčejné vydrží chvíli a měním jak v klávesnici tak v myši najednou

ladinpraha*
hodnocení

2x

Ve kterém USB portu máš strčený čudl k myši? Nemá to k němu myš na té levé straně blíž? Sekání má obvykle na svědomí slabá baterie. Určitě ne podložka, ta je dneska spíš zbytečná. A nad drátovou myš taky není.

doplněno 07.05.16 20:49:

Podložka nic neruší, jenom je obvykle k ničemu. A ty baterky jsou v háji. Musíš sám vyzkoušet, jaké budou vzhledem k výdrži nejvýhodnější. Jestli obyčejné nebo alkalické nebo nabíjecí akumulátory.

harakiwi*
hodnocení

takže je to délkou od počítače

chápu

děkuji za pomoc

dobrý večer

hodnocení

2x

Je potřeba ty žaluzie vytáhnout a pokud je to bezdrátová myš tak za 500 až 700.- Kč (což tipuju), tak otevřít okno a myš jím prohodit.

hodnocení

1x

Do počítače bych připojil USB prodlužku a na její konec ten myšový USB přijímač. Pak bych ho umístil poblíž myši.

hodnocení

0x
Není nad klasiku kejbl :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]