Nejste přihlášen/a.
Prošla jsem na internetu, co jsem mohla, ale nevím si rady. Budu ráda za každou radu
Děkuji
0x
Dobrý den, Vy nemáte PC, ale výrobek od Apple. Tak si musíte viz odkaz vybrat AFP pro jiný (svůj) OS a pro správný prohlížeč, který tam používáte. Stáhnete si soubor a potom ho instalujete. V případě PC má být vypnutý antivir (jinak se instalace nedokončí) a musí být práva administrátora (instalovat pod tímto účtem). Ovšem, jak je to u Vašeho Mac Booku nevím, protože tento přístroj nemám (nevím, zda je tam antivir a jak se tam instaluje). Zdravím!
doplněno 05.05.16 23:07:samouk - nepíšete o OS Windows? Jak jinak přehrajete např. video ve flashi v prohlížeči, když tam nebude modul AFP? Mám OS Linux, Google Chrome a v něm je (překvapivě) AFP - funguje to výborně (viry nemusím řešit).
doplněno 06.05.16 06:29:samouk - jestli víte, jak přesně se má nainstalovat AFP do Mac Booku, který nepoužívá OS Windows, tak poraďte rovnou zde a ne mailem. Tazatelka by potřebovala radu od uživatele Mac Booku (což já nejsem), tak jsem ji k tomu mohl napsat jen obecně, resp. jaký je postup u OS Windows (nebo OS Linux). Takže, jde o Mac Book.
0x
Být vámi,tak právě tento flash player vykazuje nebespečné stránky,které nejdou odinstalovat,což mě donutilo,jej zcela zablokovat,zvláště se jedná o 32bitové.Rozhodně je lepší se spolehnout na samotný prohlížeš google,který si tento produkt zajištuje sám.Jinak jsou i jiné jako třeba WINDOWS MEDIA PLAYER,K-LITE CODEC PACK apod.
0x
Vždyt oto jde google chrome,který zřejmě instaluje 64 bitovou verzi,ale ne 32,kterou má nevím proč,ve svém programu WINDOWS,jinak já nikdy neřešil AFP,GOOGLE CHROME se vždy o vše postará sám,ale nyní mě napadlo,chcete opravdu dobrou radu k nezaplacení,tak mě napište na tuto adresu:milan6988@seznam.cz a nebojte se,ničeho špatného,férově vám poradím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.