Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Jen se chci zeptat jak dlouhou dobu/přibližně/ trvá dát do továrního nastavení notebook?Mě to dělalo tři a půl hodiny a ještě by to běželo,kdybych čekal déle. Děkuji
Nevím co máte za operační systém, předpokládám, že ten se uvádí do továrního nastavení, jinak totální tovární nastavení notebooku je úplně prázdný harddisk a to trvá překvapivě několik sekund.
Dobrý den. Záleží na tom, jaký druh obnovy byl zvolen... To co trvalo tak dlouho bylo vymazávání dat. Jeden způsob obnovy je formátování diskového oddílu se systémem a jeho obnova ze záložní kopie, nebo pak je tu druhý způsob, který je přímo většinou součástí windows, a ten, jelikož běží ze stejného oddílu jako systém samotný, tak všechny uživatelská data musí vymazat, a pokud byl notebook zasviněný hodně, tak to taky podle toho tak trvá. Tento postup obnovy mi od Microsoftu přijde jako pěkná prasárna, ale bohužel je to tak. To samé mám na svém windows tabletu, ale tam je úložiště jen 32GB, takže to tolik netrvá, akorát se tablet pěkně rozžhaví... Ono vůbec posledním verzím Windows (8,8.1,10) tyto operace trvají velmi dlouho... Zajímalo by mne nad čím v Microsoftu pořád tolik dumají, když nejsou schopni vymyslet systém, co by normálně fungoval, moje zkušenost s Windows 10 všeobecně je velmi špatná napříč různými pc, ale to odbočuji od tématu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.