Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytížení procesoru

Od: jofa* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Chtěl bych poprosit o radu kde hledat problém. Zapnu počítač a vytížení procesoru 0%. Jakmile někam šláhnu do programů či internet, tak naskočí, ve správci úloh vytížení procesoru na cca 25 % a už to tam jede, aníž bych cokoliv dělal. Mám dva pc téměř shodné programy a druhý v pohodě. Nedokázal by někdo poradit co kde jede na těch 25%? Pokud to zvládmu chci se o to pokusit dostat zpět na 0%. Přikládám tabulku. Děkuji za radu či návod co s tím.

Vytížení procesoru

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

afr
hodnocení

3x

Ve W7 mě to dělalo Windows Update..po zastavení služby byl klid :) ..vytížení max do 5%

jofa*
hodnocení

Windovs update ukončím a stále jede na 25 %.

doplněno 04.05.16 14:30:

Tak to jsem moc nepomohl. Zkusím dát něco čitelnějšího.

Vytížení procesoru #2
afr

..podle mě to dělá svchost.exe..ještě bych zkusil na záložce "Služby" přímo proces "Windows Update" zastavit či pozastavit, popřípadě bych na chvíli odpojil PC od netu, abych zjistil zda to někam odkazuje..

hodnocení

1x

A co vlevo dole povolit zobrazení procesů všech uživatelů?

figurek*
hodnocení

0x

co ta jednička v řádku explorer.exe? Máte ji tam trvale? Tam by měly být dvě nuly 00.

jofa*
hodnocení

Není tam trvale. Teď jsou všude 00 a stále 25%. Kvalitnější tab. asi nedodám.

doplněno 04.05.16 14:46:

Toto je tabulka s pc z kterého komunikuji. Odpojení internetu nepomohlo.

Vytížení procesoru #3

hodnocení

0x
Na nulu neběží žádný počítač. Vždy to kolísá, dle systému i do 10%, ale neměla by to být minimální hodnota.
jofa*
hodnocení

Když mám jen plochu, tak 0% tam je neustále.

doplněno 04.05.16 15:14:

Tak jsem zakázal aktualizace W7 a je to na 0%. Jestli je to správné řešení nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]