Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DNS se nepřipojil

Od: rudy63® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Při pokusu o spuštění předinstalované aplikace Facebooku ve W10 mi po zadání přihl. údajů vyskočí "DNS se nepřipojil, zkontrolujte ..." Zkrátka se nepřipojí. V prohlížečích se normálně na FB přihlásím. Má někdo radu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hk
hodnocení

0x

Aplikace je nově instalovaná a jedná se o první pokusy přihlášení nebo přihlášení běžně šlo a nyní znenadání nejde. Pokud to je druhý případ, vyčkejte do rána. Nejspíše to opět půjde bez problémů.

hodnocení

0x

Můžete zkusit vyčistit DNS cache : Start -> napsat CMD, na vyhledaný soubor kliknout pravým, zvolit Spustit jako správce.

V novém okně napsat příkaz ipconfig /flushdns a odeslat. Napíše to, že mezipaměť DNS byla vyprázdněna.

hodnocení

Vyzkoušel jsem vaši radu CMD jako správce>ipconfig/flushdns.Napsalo to, že pamět je vyčištěná-stejná odezva. Odinstaloval jsem FB, znovu nainstaloval a výsledek stejný. Nicméně pokud kliknu na novou registraci, tak se FB ihned otevře v prohlížeči.

DNS se nepřipojil
DNS se nepřipojil #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]