Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Poslední dobou se starám a svoje jméno na internetu... Pracuji na tom, abych na internetu nevypadal jako (s prominutím) dement. Jednou z věcí je přímo vyhlédání mé osoby na googlu, a v tom je ten problém... Skrze nějakou německou službu pro vyhledávání profilů podle jmen vylézá na povrch můj hodně starý prakticky vůbec nepoužívaný účet na goolu, s poměrně ošklivou fotografíí, ale bohužel od něj nemám přihlašovací údaje. Heslo ani tak není problém, jako spíše mail, na který je účet registrován... Problém je v tom, že absolutně nevím, co s tím mám dělat, protože tento účet opravdu už nechci, a chtěl bych ho smazat, protože je nepotřebný...
Neví někdo, co s tím dělat, případně kam se s tím obrátit? Nahlašovat se mi tento profil nechce, protože bych šel akorát sám proti sobě...
Odkaz poskytnu až v případě, že by to někdo přímo chtěl, ale beztak mne lze snadno nalézt (zvášť když můj nick je moje přijmení a jméno jsem už několikrát prozradil, jmenuji se Vojtěch)
Předem děkuji za rady...
Dobrý večer. Nevidím jinou variantu než kontaktovat správce google a požádat je o výmaz. Jistě proběhla nějaká ta registrace, ale i kdyby nebyl korektní profil, můžete je požádat o smáznutí toho profilu, protože máte nový a ten starý jistě nikdo léta nepoužíval. Při ztrátě hesla -přístupu vám je stejně k ničemu.
Oni nějak zkusí posoudit a nějak se vyjádří.
zkusil bych to písemně na google.com/...
Pokud profil opravdu nikdo nenavštívil několik let, měli by použít rozum...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.