zdravím,koupil jsem si novou gr.kartu a když chci nainstalovat ovladače přes to cd,které bylo u toho,tak se pc v půlce vypne.To samé se děje i u instalačního programu stazeneho přes internet.Mám tu grafiku vrátit?
Jestli je ta karta od Ati tzn radeon, tak vratit bez ohledu a koupit nvidia. Jinak si stahnete aktualni ovladace z internetu, na CD jsou zastarale. doplněno 03.05.16 13:33: A nejedete na integrovane karte na procesoru? Resp jestli je dobre nastaveny bios. Je grafika spravne zapojena (externi napajeni)... je dobre zasunuta v desce? doplněno 03.05.16 14:35:
nezda se mi, ze by v dnesni dobe karta nepotrebovala externi napajeni, uz 5 let nejmin grafiky potrebuji jednu 12+ vetev ze zdroje a nejnovejsi grafiky dokonce 2 x ... co mate za kartu?
wvwv
Je to od Nvidie a zkoušel jsem to stáhnout i z netu.I tak se pc vypne. doplněno 03.05.16 14:44: V tomhle se moc nevyznám ale myslím že jsem teď napsal jen čip,což nestačí.Bohužel,název již nevím protože jsem už poslal jednoho člena rodiny ať ji odnese zpět,teď počkám dokud nepřijde nová a pak se kdyztak ozvu.
Jestli ty grafiky kupujete jak housky na krámě aniž byste tomu rozumněl (Vaše slova), tak je možné, že Vaše základní deska onu grafiku ani nepodporuje a tu nově přinesenou taktéž nemusí. Kontroloval jste si kompatibilitu?
Když zkouším zapnout ten nouzový režim,tak se taky vypne. Zapomněl jsem dodat,že pc běží ale monitor se vypne. doplněno 03.05.16 14:16: Myslíte,že to může být monitorem?Se starou graf. Kartou se to ale nedělo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.