Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás!
V příloze vám přináším kód stránky, která po zadání čísla, jakožto délky základny pro Pascalův trojúhelník, tento trojúhelník sestaví, lépe řečeno sepíše do řádku čísla, která jdou v trojúhelníku odshora dolů. Když ale zadám číslo a odkliknu potvrzovací tlačítko, výpočet se provede (všechno ohledně té funkce je v pohodě), ale skočí mi to na novou stránku. Chci tam vidět ta vypočtená čísla na stejné stránce, nechci, aby se to přesměrovávalo na novou adresu. Prosím pomozte mi zůstat na stejné stránce. Pokud pochopím podstatu chybu, bude to pro mě hrozně užitečný.
Soubor HTML ke stažení na: uloz.to/...
Voilá! Mám to. Jsem burák bombič borec Brumbál.
Pro ty, kteří budou řešit podobný problém: šlo o konstrukci form. Po ukončení všech procesů na tý stránce from řekne, že se půjde na další stránku. V tom je from zrádnej. Může za to jeho metoda action. HTML soubor z uloz.to mažu. Těm, kdož se na to dívali a přemýšleli o mém problému, děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.