Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blacklist barracuda

Od: rudy63® odpovědí: 3 změna:

Zdravím a ptám se, co znamená, že má IP adresa mailserveru je na blacklistu b.barracudacentral.org?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

Z Vašeho email serveru byla odesílána nevyžádaná pošta a byl proto zanesen na blacklist. Nyní mohou ostatní emailservery zcela odmítat od Vás poštu přijímat.

kakamila
hodnocení

0x

Česky řečeno: Od společnosti,která Vám poskytuje připojení k internetu máte přidělenou veřejnou IP adresu,kterou mohou mít přirazenou i jiní klienti této společnosti.Zažádejte si o samostanou veřejnou IP adresu.Některé spolky to mají zpoplatněné.Varianta může být i taková,že je SPAM rozesílán z Vašeho napadeného počítače nebo zneužití emailového klienta,ale to už máte jistě prověřeno.Zda máte přidělenou veřejnou IP adresu jen pro sebe,si ověříte třeba na rychlost.cz(dle počtu testů rychlosti) nebo stahováním z ulozto.cz(z free účtu Vás pustí jen z jednoho počítače...).

hodnocení

Děkuji za odpověď, ale moc chytrej z toho nejsem. Nicméně si myslím, že mám veřejnou IP, protože při měření rychlosti se mi zobrazlila i starší měření. Z uložto.cz jsem mohl rovněž stahovat po přihlášení ze dvou nb současně.

Blacklist barracuda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]