Nejste přihlášen/a.
Jak se projevuje porucha routeru a jak modenu Zyxel P 600, občas bliká dioda ethernet a wlan, připojení přes pevnou linku, neměnil žádné nastavení pouze počítač problém beze změny
Dobrý den, to blikání LEDky na modemu či routeru je při přenosu dat snad normální.
Ovšem, jestli máte nějaký problém, tak router odpojte na chvilku od elektřiny, vytáhněte kabeláž, zase ji dobře připojte a zapněte router. Případně udělejte reset tlačítkem na těle routeru. Nebo znovu udělejte (obnovte) jeho nastavení přes webové rozhraní. Zdravím!
doplněno 02.05.16 11:24:Tak, co jste již vyzkoušel a jaký je výsledek?
doplněno 02.05.16 17:27:cechacek - nemáte zač. Pokud nic nepomohlo, tak to bude poškozené a buď na výměnu od poskytovatele internetu (pokud je to součást smlouvy) nebo si koupíte router vlastní. Ještě můžete router zkusit s jiným PC (nebo internetem), ale to by musela být tato možnost.
Vyměnil jsem router i Zyxel, pozval jsem odborníka, pravil asi slabý počítač pujčil jsem si čtyřjádrový potíže stejné a jinak občas zhasne na Zyxelu dioda internet a spojení se ještě přeruší. Je to v údolí pevná linka je asi dobré řešení, ovšem můj dojem je, v bezprostřední blízkosti byla otevřena kancelář továrny, kde je šest počítačů rovněž na pevnou linku, odborník již jenom pokrčil rameny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.