Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Live vysílání na FB - nevidím obraz

Od: jamra® odpovědí: 4 změna:

Ahojte,

nevíte proč nevidím obraz na live vysílání na Facebooku? Slyším pouze zvuk, když je zrovna dobrý spojení, ale s černou obrazovkou. Zkoušela jsem to už několikrát a furt bez obrazu.

Díky

doplněno 29.04.16 23:14:

Tak jsem pokročila a zjistila, že je to prohlížečem...co je třeba stáhnout, aby to fungovalo, neví někdo?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste si stáhnout a nainstalovat novější verzi Adobe Flash Playeru viz odkaz (pro Váš prohlížeč a OS). Před instalací by měl být vypnutý antivir a firewall, protože jinak se instalace nemusí dokončit. Zdravím!

get.adobe.com/...

doplněno 30.04.16 21:17:

jamra - když klepnete do prostoru, kde má být to video, pravým "myšítkem", tak tam možná uvidíte, že je tam na posledním řádku něco o AFP. Také je tam Settings a můžete zkusit odškrtnout (vypnout) hardwarovou akceleraci.

hodnocení

tak bohužel, nainstalování bez antiviru a firewallu nepomohlo, stále jenom zvuk.

bour
hodnocení

0x

jaká je adresa toho streamu (nebo typově stejného)? hraje ti to přes html5 nebo flash? není to chat?

a jak jsi přišla na příčinu prohlížeč(a který máš)? nějaké detaily to píše? prohlížeč jiný jsi zkusila?

hodnocení

nic to nepíše, mám mozillu a zkoušela jsem to v opeře a tam to jde. Na čem to jede fakt nevim, ale pokud máš FB tak ses s tim už taky nespíše setkal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]