Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podivná koncovka u e-mailu(xyz.com)?

Od: fed odpovědí: 6 změna:

Dobrý den přišly mě e-maily asi od podvodníků protože u všech těch emailů byly stránky které jsem si nejdříve pomocí vyhledavače seznam.cz zjistil a skoro žádné neexistují a v e-mailu se člověk snaží namluvit že jsem u jejich zákazník a nabízej televizi samsung ale někeré věci jsou i lživé ale o to nejde chtěl bych se zeptat jestli nevíte co znamená ta koncovka xyz.com celá adresa je televize123xyz.com/...

děkuji moc :) ještě upozornění na adresu neklikejte výše!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

neznamena nic, kdyz mi date vas mail poslu vam zpravu tak aby se zobrazovalo blabla@tramtarara.com jako by nic nebo podpora@cez.cz, ikdyz s nimi nemam nic spolecneho, adresa se da podstrcit :)

ctenar*
hodnocení

0x

Ta adresa neexistuje. Evidentne chteji maskovat svoji identitu. Nech si zobrazit celou hlavicku mailu, překopíruj ji sem nebo se podívej co je v From: a ReplyTo:

fed
hodnocení

Petr Řehák-Levné TV(petr.rehaklevne-televize.com)

Nejlepší kino? u vás doma!

4:31.07

Dobrý den,

éra obyčejných televizí na které se dá jen pasivně dívat,se chýlí ke konci hledáte-li televizi které příliš nezatíží vaší peněženku,ale zároveň vám poskytne perfektní Full HD obraz a skvělý 20W zvuk,potom pro vás bude tím nejpším řešením Samsung UE32J5100

Díky funkci ConnectShare Movie snadno přehrajete takřka jakýkoliv obsah z pevného disku a pro rozmanitější potěšení můžete připojit televizi k internetu.Radost vám udělá i propracovaný desing,jenž vašemu obývacímu pokoji dodá nádech luxusu a moderní dokonalosti.

Podívejte se na televizi Samsung UE32J5100 v našem e-shopu Poměrem cena/výkon budete nadšeni!

Tým televize123xyz.com

ctenar*

Ani levne-televize.com neexistuje.

Bez celé hlavičky mailu nejde zjistit, odkud byl mail odeslán.

ctenar*
hodnocení

0x

Ta "koncovka" není xyz.com, ale televize123xyz.com (od tečky do tečky).

hodnocení

0x
Že má někdo potřebu řešit takové věci. Nejjeenodušší řešení je stisk tlačítka delete na klávesnici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]