Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze odeslat soubor

Od: marek9 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Přišel mi na email soubor na vyplnění název souboru Exel Online. V emailu jsem jej otevřel ale nešel mi vyplnit písmena atd. Tak jsem to poslal do flasky a potom do dokumentu a vyplnil potřebné. Jenomže nejde mi poslat soubor na email. Co stím? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

7x

Uložit vyplněný soubor na flashku.

Napsat email.

Zmáčknout "přiložit soubor"

vybrat ten uložený vyplněný soubor na flešce.

odeslat email

hodnocení

1x
Ctenar to napsal zcela presne, ja jen vysvetlim, proc se toto deje, protoze je to castym nesvarem. Kdyz se prihlasite do sve posty pres webove rozhrani(www.seznam.cz, email.cz, atlas.cz, atd...), koukate na emaily vcetne priloh vzdalene. Asi jako byste dalekohledem koukali na svou schranku na dopisy, co mate za plotem. Kdyz totiz vzdalene otevrete prilohu, tak original zustava stale ve schrance(kterou vzdalene stale pozorujete dalekohledem), ale k vam do pocitace se stahne KOPIE, kterou vy upravujete. Takze pokud ulozite zmeny, ulozi se U VAS v te stahnute kopii, nikoliv v originale, ktery je "kdesi" v internetu, konkretne ve vasi schrance. Takze kdyz preposlete onen email, tak bude priloha bez uprav, protoze jste preposlali onen pozorovany email, nikoliv zmeny, ktere jste ulozili do sveho PC.

nikdo*
hodnocení

1x

Anebo mně napadá, že si uživatel možná, stáhl na flash disk jen zástupce onoho souboru. A upravoval pak nějakou otevřenou kopii, ale po úpravě ji neuložil na původní místo do mailu, protože to nejde, ale někde do temporary adresáře poštovního programu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]