Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změní se mi otevřená domovská stránka

Od: mylady® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

když si otevřu Seznam (mám ho nastavený jako domovskou stránku), tak mi asi po 10 vteřinách najednou přeskočí na nějakou stránku ads.pubmatic. Ovládám počítač uživatelsky, poradí mi někdo a dokážu sama nějak změnit, aby se mi toto nestávalo? Děkuji

Změní se mi otevřená domovská stránka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Neinstaloval jste teď někdy nějaký program? Možná se Vám to natáhlo s tím. Podívejte se do ovádacích panelů→odinstalovat program,jestli tam je něco takového jako ads pubmatic. Pokud ano, zkuste to odinstalovat..

hodnocení

0x

pokud máte Chrome, vpravo nahoře je tlačítko ( 3 podélné čárky) kterým rozbalíte roletku, vyberete nastavení a tam lze změnit domovskou stránku (vzhled, zobrazit tlačítko domovská stránka a modře je změnit )

patronka*
hodnocení

0x

V pravém horním rohu klikněte na ozubené kolečko, rozvine se roletka a zvolte "možnosti internetu". Tam by se měly v rámečku objevit adresy, které se zobrazí při otevření. Pokud je tam něco nesprávného, tak normálně smazat ( delete ) a nechat třeba jen www.seznam.cz - potvrdit ( použít ) a OK. Já to mám takto :

Změní se mi otevřená domovská stránka #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]