Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proxy server nenalezen

Od: eva* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu chtěla jsem připojit k vifi druhý notas. Pořád mi to,ale píše proxy servr nenalezen. Nejste připojen k síti.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x
Asi mas v nastaveni pripojeni omylem zaskrtnutou proxy.
eva*
hodnocení

No já se v tom nevyznám. Jsem už starší člověk a kouknu na to, ale píše mi to ,že nejsem připojená k síti. Nevíte mi nějak poradit. Děkuji.

xy

Mě pomáhalo změnit nastavení

v Internet Exploreru

nahoře kliknout na Nástroje, pak Možnosti Internetu, pak záložka Připojení , tlačítko Nastavení místní sítě a v oddílu Server proxy jsem zrušila zaškrtnuté políčko.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, těžko takto říci, jak jste postupovala. Já bych zkusil zapnout druhý NTB, najít tam vyhledávání "wifiny" (zřejmě to bude v Ovládacích panelech) a pokud máte svou "wifinu" zapnutou, tak by se měla ukázat v seznamu (bude jich tam asi více). Vyberete si tu svou, potvrdíte (asi zapíšete i své heslo) a mělo by být hotovo.

Potom spustíte prohlížeč a zkusíte nějakou stránku. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]