Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalovačka hlásí špatné otevírání

Od: mirek1311* odpovědí: 9 změna:

Mám prosbu přestalo mi přehrávání a vypalovaní,hlásí mi to chybu E/špatné otevírání,prosím o radu.Při vypalování se mi žádná chyba neobjeví,ale v PC ani na DVD přehrávači DVD nehraje,díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasdax*
hodnocení

2x

Nefunguje ti vypalování, ale při vypalování se ti žádná chyba neobjeví? Trošku si protiřečíš. Rozepiš se trošku a napiš chybovou hlášku co a kdy ti to dělá.

mirek1311*
hodnocení

Odkazuje mě to na doplněk Nero Fast CD-DVD Burning a potom kopírovat,ale nemůžu se jaksi do toho dostat,v menu Tento počítač mi hlaásí "chyba otevírání",CD přehrává,DVD ne,moc děkuju

mirek1311*
hodnocení

Zkoušel jsem odinstalovat Nero aznovu instalovat,ale ani instalační CD Nero to nečte,tudíž to nede,je to asi v háji

santafreud*
hodnocení

2x
možná blbost, ale někdy jsou chyby triviální: není DVD tak zaprášené, že už nepřečte DVD, ale CD ještě bere?
A je to opravdu DVD?
Já teď dva dni spravoval comp, abych zjistil, že je na mechanice jiný panel a tak zkouším instalovat z DVD v Cdromce...
mirek1311*
hodnocení

Díky za odpověď,je to buhužel vypálený a kaput,přesto děkuji

santafreud*
CO je vypálený a JAK je to kaput. Prosím používat celé věty. Jinak se k ničemu nedobereme.
mirek1311*
hodnocení

Mechanika mi totiž už nepřečte,ani instalační CD NERO,přečte pouze nahrané CD,na instalační CD nereaguje vůbec,tak mám právě dojem,že je mechanika vadná

hodnocení

0x

Raději sem hoď obrázek té chyby

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]