Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změnil jsem si Zástupce na Obrázky

Od: alobercz odpovědí: 2 změna:

Změnil jsem si Zástupce na Obrázky. Otevřel jsem zástupce z cizího pc a změnil ho na obrázek (.INK - zástupce, PNG - obrázek) Tenhle problem jsem uz jednou mel ale resil jsem ho nejak v regeditu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Četl jsem ten dotaz asi 5x a stále ho moc dobře nechápu, cože jste provedl ale snad to, že jste změnil příponu...ale to se neopravuje přes registry, takže nevím :)

Pokud jste si jen změnil příponu zástupce.lnk na zástupce.png a nevíte, jak to přejmenovat zpět, tak nejspíš máte jen nastaveno "skrýt příponu souborů známých typů" . To se nastavuje v Možnosti složky (Start -> Ovládací panely -> možnosti složky ) viz obrázek. Pak už půjde přejmenovat nejenom soubor, ale i přípona. Běžně to ale člověk nepotřebuje, proto to systém schoval, právě aby se toto nedělo :)

doplněno 27.04.16 14:51:

Mimochodem, pokud otevirate zastupce, ktery je z jineho PC, tak pokud nemate stejny soubor na stejnem miste, ke kteremu vede ten zastupce, tak se Vam nic neotevre/nespusti. Kolegyne me kdysi rozesmala, kdyz si prinesla z domova na diskete pisnicky a divila se, ze ji to v jinem PC nejde, kdyz to jeste doma zkousela a slo to.

Změnil jsem si Zástupce na Obrázky

fex
hodnocení

0x

V podstatě tazatel žádnou otázku nepoložil, tak proč si s tím lámat hlavu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]