Nejste přihlášen/a.
Změnil jsem si Zástupce na Obrázky. Otevřel jsem zástupce z cizího pc a změnil ho na obrázek (.INK - zástupce, PNG - obrázek) Tenhle problem jsem uz jednou mel ale resil jsem ho nejak v regeditu.
Četl jsem ten dotaz asi 5x a stále ho moc dobře nechápu, cože jste provedl ale snad to, že jste změnil příponu...ale to se neopravuje přes registry, takže nevím ![]()
Pokud jste si jen změnil příponu zástupce.lnk na zástupce.png a nevíte, jak to přejmenovat zpět, tak nejspíš máte jen nastaveno "skrýt příponu souborů známých typů" . To se nastavuje v Možnosti složky (Start -> Ovládací panely -> možnosti složky ) viz obrázek. Pak už půjde přejmenovat nejenom soubor, ale i přípona. Běžně to ale člověk nepotřebuje, proto to systém schoval, právě aby se toto nedělo ![]()
Mimochodem, pokud otevirate zastupce, ktery je z jineho PC, tak pokud nemate stejny soubor na stejnem miste, ke kteremu vede ten zastupce, tak se Vam nic neotevre/nespusti. Kolegyne me kdysi rozesmala, kdyz si prinesla z domova na diskete pisnicky a divila se, ze ji to v jinem PC nejde, kdyz to jeste doma zkousela a slo to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.