Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jazyk C, jak zaměnit zobrazené zadáváné znaky

Od: heslar odpovědí: 4 změna:

Dobré odpoledne,
Chtěl bych se zeptat jestli je nějaký způsob když zadáváté do řetězce v C a chcete aby se při tom zadávání měnilo a zobrazovalo jako *. Ono je to program na heslo a tak bych chtěl aby to fungovalo jak na webech :D Není nějaký příkaz tak jak v html nebo jak by jste mi poradili?
Díky za případné rady a hezký den!
Tajemný heslař

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

2x

Napíšeš nic okolo (třeba OS apod.), ale jestli nemá nějaký vhodný prvek přímo programovací prostředí, tak třeba ve WIN by mohlo jít použít funkci _getch() (na začátku má podtržítko), která čte znak z klávesnice. Jenom. Takže jestli chceš něco zobrazit, musíš sám. Zato si můžeš psát, co chceš a kam chceš. Pro podrobnější informace si ji zadej do vyhledávače, možná hned první odkaz povede na msdn.microsoft.com s popisem.

ctenar*
hodnocení

2x

v C něco jako: putc( (c = getc(); if mód == heslo? "*" : c) );

ctenar*
hodnocení

0x

Nechápu, co přesně chceš. Zkus se podívat na řešení v HTML ( příklad).

heslar
hodnocení

Díky moc za odpovědi :D jsem rád, že jste mě pochopili a pomohli mi díky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]