Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč chodí maily z blokované adresy?

Od: neznala* odpovědí: 4 změna:

Ptám se znovu, poprvé otázka zmizela v propadlišti dějin. Mám jednu blokovanou mailovou adresu, maily z ní opravdu nechodily, ale teď už několikrát mail přišel. Je jen rozdíl v hlavičce, název odesilatele není nahoře, ale zhruba pod ikonkou. Jak je to možné, že došly? Zdravím a děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Protože to chodí z jiné adresy a tou vaši blokovanou se jen maskuje.

neznalka
hodnocení

Zdravím a díky, ale to jako že mi ten mail někdo přeposlal, rozumím dobře? Napadlo mne to taky, ale přeposlání se dosud poznalo, byly tam jiné adresy... no možné to je, ale od koho to přišlo asi nepoznám, nezjistím, že?

doplněno 26.04.16 14:50:

Doplňuji, že v rámečku pod jménem odesilatele je ODBLOKOVAT, čili pořád je to blokované...

Muzete sem vlozit printscreen? Nevim, jaky mate freemail (seznam, atlas, centrum, hotmail, ...) a jak se to u ktereho zobrazuje. Ale dle hlavicky o ktere mluvite toho moc nezjistime. My bychom potrebovali videt jinou hlavicku emailu, takovou vice technickou, coz nevim, zda ve freemailech vubec jde. Viz napoveda.seznam.cz/...

neznalka
hodnocení

Díky, ale tohle je nad mé schopnosti, jde o známou a jen mi to vrtalo hlavou..., a nejde-li o život, tak věnujme čas něčemu užitečnějšímu. Děkuji moc a zdravím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]