Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny
Proti mé vůli mě byl nainstalován Windows 10 . Naštěstí jsem se mohl vrátit ke své Windows 7 . Ale znovu je mi stále nabízena opětovná instalace této 10 . Co s tím? Díky za radu . Jarous .
Zdravím.
Způsobů je několik - otázka je, na co si troufnete
1) Onu ikonku můžete pouze schovat -> kliknout na malou šipku v trayi (místo vpravo dole, kde je čas, jazyk, hlasitost, ...) a po vyjetí malého seznamu všech ikon kliknout na nápis "přizpůsobit" . Pak stačí u vyjetého seznamu programů najít GWX (get windows 10) a nastavit volbu "skrýt ikony a upozornění" - tím si totiž volbu jen skryjete, ale neznepřístupníte.
2) Odmazat plánovanou instalaci z plánovače úloh -> Start -> všechny programy -> příslušenství ->systémové nástroje -> plánovač úloh (neboli Start -> prohledat -> napsat "plánovač" ) a zde se proklikat Microsoft ->Windows -> Setup a odmazat vše co začíná GWX (tuším, že 4 úlohy)
3) Odinstalovat záplaty (hotfixy) -> Start -> prohledat -> napsat "nainstalované" a spustit vyhledaný program "zobrazit nainstalované aktualizace" Zde vpravo nahoře je vyhledávací okénko. Postupně do něj vložte seznam hotfixu, týkajících se windows 10, čili KB3035583, KB2952664, KB2976978, KB3021917, KB3044374, KB2990214, KB3022345 (pro jistotu jsem vložil záplaty i pro windows 8, protže postup je zcela stejný) a ty, které Vám to najde, tak je odinstalujete. Pak je nutné opět vyhledat aktualizace a ty, které to najde (ty které jsme odinstalovali) musíme skrýt.
Samozřejmě že k tomu časem musí dojít a W 10 nainstalovat dokud je to zdarma. Jen je nutné pro nás méně zručné a znalé ovládání PC si o tom opatřit co nejvíc informací aby ten přechod na W 10 byl pokud možno bezproblémový . Když už jsme zvyklí na ty W 7 .Některé věci jsou tam prostě jiné a je potřeba se s nimi před stažení W 10 obeznámit . Jarous .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.