Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji poradit

Od: huntirovak* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den mám problém když vložím Flassh disc do usb tak se někdy stane že se vypne Ps. Nevím proč se to občas stavá a proto bych chtěl poradit co mám dělat. Protože tomu nerozumím tak dále potřebuji poradit jak zjistím jaký mám v Ps. dysk vím jen že má 500 GB a jak provedu kontrolo jestli není poškozen. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tohle většinou dělají přední USB porty a souvisela s tím snad statická elektřina, že se porty vyzkratovávaly. Zkus zadní USB - případně USB hub. Tatkéž zkontrolovat, zdali v USB není něco zkřiveného, zapadlého, ohnutý kontakt atd...

Můžeš vyzkoušet aktualizaci BIOSu, případně odinstalovat ovladače usb řadiče a nechat je po restartu system znova nainstalovat, ale tohle už je trochu o tom něco vědět, takže jak moc to je urgentni?

Disk se dá zkontrolovat z příkazové řádky programem Checkdisk

Start -> spustit -> napsat cmd (enter) -> spusti se prikazovy radek -> napsat chkdsk /R (enter)

Napise se, ze disk je prave pouzivan, zda si prejete naplanovat kontrolu na priste -> zmacknout "a" jako ANO a vypnout pc. Pri pristim spusteni se spusti kontrola disku.

idefix80*
hodnocení

0x

V nouzovém režimu se to také děje?

www.servispckupka/...

Stav disku můžeš ověřit utilitou CrystalDiskInfo

www.servispckupka/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]