Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,potřeboval bych poradit. Potřeboval bych odinstalovat hru Brother in arms a call of duty. Jenže přes ovládací panely to odinstalovat nejde,kliknu a nic. Chci to odinstalovat protože mi to píše přístup odepřen-prosím přihlaste se jako administrátor a akci opakujte. Kdysi to šlo a ted to nejde a já nevím jak se přihlásit tak to chci zkusit odinstalovat komplet aby si to počítač nepamatoval a zkusil bych to znova. Zkoušel jsem revo uninstaller jenže když jsem dal odinstalovat tak to běželo normálně pak to běželo pořád na tom samém místě a nic se nedělo. Děkuji za odpovědi
Dobrý den, přihlašte se do OS Windows pod stejným účtem, pod kterým jste ty hry do PC instaloval (tedy, účet, který má práva administrátora). Pod tímto účtem zkuste opět normálně odinstalaci přes Ovládací panely a Přidat nebo odebrat programy. Případně i zkuste zase ten Revo Uninstaller. Důležité je, aby hry před odinstalací nebyly spuštěny, resp.
toto si zkontrolujete ve Správci spuštěných programů (a případně tam tyto procesy ukončíte).
Další možnost je smazat složky (a soubory v nich), kde byly hry nainstalovány - a následně si vyčistit registr OS programem CCleaner. Pokud by vše selhalo, tak by to možná šlo udělat i v nouzovém režimu OS. Zdravím!
doplněno 23.04.16 13:06:Aha, to bude problém. Myslel jsem si, že jde o PC s OS Windows. Pokud jde o jiný přístroj a bez OS Windows, tak to neporadím. Jinak jsem Vám napsal dost, tak buď se nad tím zamyslíte nebo požádáte někoho zkušenějšího o tu odinstalaci či se tím přestanete trápit.
doplněno 23.04.16 13:46:Tak vidíte, že máte OS Windows - konkrétně OS WIN-8. Nastínil jsem Vám zde několik možných řešení, tak nyní už je to pouze na Vás. Hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.