Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás!
Nedokážu vyřešit problém se stylováním ve Wordu. Mám za sebou dva odstavce a chci, aby byl každý v jiném stylu. Když nastyluju stylem č. 1, který jsem si vytvořil, první odstavec, nastyluje se mi automaticky i ten druhý. Když nastyluju ten druhý podle jiného mého vytvořeného stylu č. 2, přeleje se styl č. 2 zas do prvního. Nemůžu, nebo spíš neumím nastylovat odstavce různě. Prosím poraďte mi, kde je problém?
Tak se zdá, že jsem na to přišel. Místo ukončení odstavcovýho jsem tam měl ukončení shift-enterový. Nevím, jak se to jmenuje, tak to píšu takhle.
Shift+Enter znamená konec řádku bez ukončení odstavce - další text bude začínat na novém řádku, ale je součástí stejného odstavce.
Enter znamená Konec odstavce.
Až budete podobný problém řešit příště, je výhodné si zapnout ve Wordu zobrazování netisknutelných znaků - pak bude jesně vidět rozdíl mezi koncem řádku a koncem odstavce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.