Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zjištění E-mailu pordle IP adresy

Od: miluska* odpovědí: 5 změna:

Zdravím , obracím se na Vás s jednou otázkou a prosbou. Bohužel jsem manžela přistihla na počítači , jak odepisuje pod jiným E-mailem nějaké ženské , postřehla jsem akorát slovo zlatíčko a sluníčko , okamžitě ovšem stránku zavřel a tvrdí , že žádný jiný E-mail nemá a že nic nikomu toto neodepisoval , že si četl pouze E-maily od účetní a omylem to zavřel. Od té doby js doma strašné dusno , syn se chce kvůli tomu dokonce odstěhovat z domu , že už to nemůže snášet , manžel si pořád tvrdí své , že jiný E-mail nemá a že je to jen v mé hlavě a cpe mě k psychiatrovi , už jsem z toho úplně na dně. Chtěla jsem se zeptat , zda když bych napsala na Seznam.cz , jestli by dokázali zjistit podle naší IP adresy , jaké E-mailové schránky jsou z této IP adresy přihlašovány , nejde mi o obsah E-mailů a zpráv , jde mi jen o názvy E-mailů , např. kkkkk@seznam.cz atd , abych viděla , jestli manžel lže a opravdu zapírá nebo jestli jsem opravdu blázen. Moc děkuji za pomoc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Myslím, že IT oddělení se nebude takovými problémy vůbec obtěžovat. To by mohl takovou otázku vznést každý. Možná by to měnilo situaci, pokud by jste měla v ruce třeba nějaké soudní vyjádření, či příkaz, ve kterém by bylo uvedeno, proč by měli takové citlivé informace uvolňovat. Tohle mi ale nepřipadá pravý a důležitý důvod, aby Vám vůbec oddělení kladně vyhovělo. Víte kolik je u nás párů, co řeší podobné malichernosti?

hodnocení

1x

Vy jste z toho úplně na dně, ale zajímá vás, jak se cítí váš manžel? Když má doma ženu, která mu dělá z takové banality dusno?

No tak si s někým psal. No a? To je na stejné úrovni, jako by s nějakou známou mluvil. Chcete mu zakázat aby měl známé, kamarádky? Aby s nimi hovořil? Třeba tu dotyčnou naživo nikdy v životě neviděl a ani neuvidí, jen si píše. A vy mu děláte žárlivé scény a vyšetřujete jak gestapák. Uvědomte si, že váš muž není váš majetek. I když vás určitě miluje, tak má kromě toho i svůj život, svoje zájmy a svoje známé. A komunikovat může, s kým chce.
Říkáte, že mlží, když tvrdí, že to byly maily od účetní? Tak to, že nemůže říct narovinu, že se baví s kamarádkou, taky o něčem svědčí. A spíš o vás, než o něm.

Omlouvám se, pokud jsem vyjel příliš ostře. Ale tak to holt je.

mytrix*
hodnocení

0x

Zjistit to sice technicky lze, ale nikdo se s Vámi o tom bavit nebude. Takové informace může získat jen PĆR v rámci šetření trestné činnosti.

Nicméně lze to kontrolovat na Vaši straně. Sežeňte si nějakého člověka, co dělá správu/servis počítačů a ten Vám může do počítače nainstalovat software, který bude veškerou činnost na počítači skrytě monitorovat.

Nicméně berte moji radu pouze jako čistě technické řešení. Uvedené řešení je za hranou a to jak morální tak může být i trestní (např. pokud byste četla zprávy/emaily třetí osoby, pak se jedná o porušení listovního tajemství). Je čistě na Vás, jak se s tím popasujete.

doplněno 22.04.16 18:18:

Ten SW nemusí daný email zobrazit. Zobrazí pouze ty, u kterých je využito fce uložení hesla. Pokud bych chtěl něco skrývat, tak takové fce nikdo soudný nevyužije.

hodnocení

0x

Nainstalujte si tento program zip.er.cz/... a tam klikněte na ,,hesla"a zobrazí se Vám všechny vaše emailové adresy používané na počítači s neuplnými hesly.

doplněno 22.04.16 19:41:

mytrix: Myslíte že všichni ví co je to ,,fce", a pro ostatní jak byste reagovali kdyby Váš partner okamžitě vypínal počítač kdybyste se přiblížili?

hodnocení

0x
Teď jste z toho na dně a co až budete mít jistotu? Co bude pak?
To, že kvůli tomu doma budete dělat dusno, nikomu a ani ničemu nepomůže. Kdyby to nebyla pravda, pak pokud na Vašem vztahu zbylo ještě něco hezkého, toto zničíte...
Pokud to pravda je, může jít jen o nevinný flirt a nebo má opravdu milenku, možná mu jde jen o sex a možná zvažuje, že od Vás odejde. Tím, že budete dělat semetriku, nahráváte tomu, že odejde ať už to měl v plánu nebo neměl..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]