Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam problém s hraním her

Od: mobilnak odpovědí: 7 změna:
Dobrý den chci hrát hry na mobilu, jenže se ukáže toto, co si musím stáhnout a by se plugin načetl?
Mam problém s hraním her

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, ta hra (a zřejmě i jiné tohoto typu + některá videa) vyžaduje Adobe Flash Player.

Ten buď v mobilu vůbec nemáte nebo je nutná jeho novější verze. Pro OS Windows to není problém tento plugin nainstalovat, ale pro OS Android to už (prý) problém je. Zdravím!

hodnocení

2x
pro Android existuje browser Puffin, ktery flash umi. Vyzkouseno na tabletu s Androidem 5.0
mobilnak
hodnocení

Mám taky android 5.0.2 , není ještě další browser co to umi? , našel jsem delphin jenže nevím jestli na něm na mobilu se dají hrát flash hry
Stahni si ten prohlizec Puffin z google play a nemusis vic resit. Ostatni mobilni prohlizece maji s flashem problemy. Ale nevylucuji, ze na nekterem dalsim to taky pofrci. Jedine instalovat browsery a zkouset
mobilnak
hodnocení

Jj dík puffin sice je na flash dobrý ale stojí něco v googlu play , narazil jsem na dolphin browser a frčí dobře :)
Mam problém s hraním her #2
to je divne, ja ho nainstaloval a predtim stahnul zdarma z google play. Ale hlavne, ze to chodi P. S. vy myslite verzi Puffin pro, ta opravdu neco stoji. Ta bez #pro# je zdarma a flash v ni funguje.
mobilnak
hodnocení

Dolphin podporuje vše sem zjistil , puffin jen flash dokonce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]