Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ICQ - šedá kytka

Od: cigi* odpovědí: 15 změna:

Potřebuji radu ohledně icq6. Vymazala jsem osobu z mého seznamu na icq a teď ji tam chci nazpět tak jsem ji vyhledala a dala do seznamu, jen je kytička šedá. Jak osobu opět zaktivuji? Musím mu napsat aby jsme se mohli spárovat? Příjde mu to když je kytka šedá? Prosím poraďte. Děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

seuss*
hodnocení

2x

Posli mu zadost o autorizaci, po te co te autorizuje, tak uz kyticka seda nebude...

doplněno 30.10.08 09:51:

v contact listu klikni pravym na predmetny kontakt, kde se ti otevre menu a tam uz je primo moznost"Pozadat o autorizaci"nebo nejak podobne, kazdy klient to muze mit jinak. Ja uz ICQ nepouzivam hodne dlouho..

doplněno 30.10.08 10:45:

v anglictine to bude nejak takhle:

"Request Authorization"

doplněno 30.10.08 12:00:

Mas vubec ICQ? :D

evidentne neco delas spatne... Jeste jednou podrobnej navod: Otevri si okno ICQ se vsemi kontakty, kde mas i toho se sedou kytickou (Musis byt prihlasena). Klikni na nej pravym tlacitkem mysi a pokud mas ICQ 6, tak se ti MUSI otevrit menu. A v tomto menu je nekolik moznosti, kde musi byt i neco co obsahuje slovo Request nebo Authorization. Musi to tam proste bejt a pokud to porad nevidis, tak uz nevidim jinou moznost, ze nez nam sem napises co tam vidis...

cigi*
hodnocení

Děkuji moc. A jak se prosím taková žádost o autorizaci posílá?

czloob*

Zkuste kliknout ne ten"šedý"kontakt pravym myšítkem a zvolit položku Získat stav. Dotyčnému by mělo vyskočit okýnko s povolením sdílet svůj stav s Vámi (tudíž autorizace) a vše by mělo být zas v pořádku.

cigi*
hodnocení

mám to v angličtině a nevím kde tu položku ,,získat stav´´ najdu...? Prosím zkuz mi to přiblížit. Moc moc děkuji

cigi*
hodnocení

Mám to v angličtině a snažím se stále něco takovému jako autorizace najít ale marně. Slovník mám po ruce a nevím si už rady. Víš jak dál?

czloob*

V AJ je to Get Status

Zkus si přepnout na češtinu Main->Options->Tweak my ICQ->Languages a vyber český. Aplikace se Ti restartuje a měla by ses v tom lépe orientovat.

cigi*
hodnocení

Češtinu v nabídce nemám...:(, nebo je možné si stáhnout jiné icq třeba z atlasu kde je to v češtině?

czloob*

Určitě to možné je. Odinstalujte stávající verzi ICQ a nainstalujte si CZ verzi staženou z atlasu. O kontakty nemusíte mít strach, ty se ukládají centrálně a po reinstalaci se Vám"natáhnou"tak, jak je tam máte teď. Musíte si pamatovat akorát své ICQ číslo (přezdívka Vám stačit nebude) a heslo.

cigi*
hodnocení

mám po ruce slovník a docela nějaká ta slůvka znám ale nic podobného jako autorizace nevidím. Tak jak dnes mi to v hlavě šrotuje sem ještě nezažila:( Víš co dělat dál?

Neni tam request něco? Ono zas tolik voleb tam neni ;) Když pošleš žádost tak stejně budeš čekat než tě autorizuje

cigi*
hodnocení

I takové slůvko tam není! je to bída! Komunikuji s jedním IT a ten si taky neví rady..

cigi*
hodnocení

Po kliknutí pravým tlačítkem na šedý kontakt se v menu objeví:

start, view profil, view history, view files, delete, rename, get status, move..

privacy list..

groups..

show/hide..

sort by...

tak a co dál...? :)

czloob*

GET STATUS!

cigi*
hodnocení

Po kliknutí na Get status se vůbec ale vůbec nic neděje!, hm?

czloob*

To je normální :) Zřejmě máte zaškrtnuto aby se vám nezobrazovala zpráva o odeslání požadavku o autorizaci. U vás se nic neděje, ale u toho dotyčnýho by mělo vyskočit okýnko s hlášením o tom, že ho chcete autorizovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]