Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit s kopí nové grafické karty která by dokázala v klidu rozjet minecraft protože dosavadní grafická karta není schopná rozjet tuto hru.Mám garfickou kartu ATI radeon HD 4800 series.
Prosím potřebuji poradit lepší grafickou kartu.
2x
Protože karty 4800 series ten Minecraft dát mohou! Min. požadavky direct 9 a shader 3, karty umí direct 10.1 a mají shader 4.1.
Takže byste koupil novou a zbytečně vyhodil možná peníze.
Bez zbytku sestavy, když grafika bude třeba vadná, je doporučení nové stejně dost k ničemu.
Mimochodem, v jiném dotazu píšete, že sestava je z roku 2013, ale vaše grafika je už z roku 2008. Takže se nedá ani radit podle toho, co se v roce 2012-2013 nejspíš prodávalo, protože kdoví co je vevnitř. A to ani nemluvě o tom, že 4800 není přesný typ karty, ale obecné označení karet série 48 a něco, musíte vědět, že je to třeba 4850 nebo 4870 a každá má jiný výkon a požadavky na zbytek sestavy.
0x
chyba může být v JAVA, případně dalších potřebných SW
Jenže je podle vašich popisů jasné, že Minecraft není legální verzí - Legální verze mi jede na výrazně starším a horším PC, které jsem dal synovi.
Jakákoliv nelegální verze je plná virů a sajrajtů - sám jsem díky synovi přišel o 5000, - z účtu! Byla nová komplet přeinstalace OS, nové přístupy do banky, platební karta atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.