Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi antivir Microsoft Security Essential

Od: karlosdos* odpovědí: 7 změna:

Mám problém,že mě na liště svítí symbol oranžový,že pc není chráněn, Mám staré XP,pořád to šlo. Co mám dělat? Dá se to nějak obnovit,nebo musím nainstalovat jiný antivir?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

Windows XP již není podporován. Takže leda jiný antivir.

mikes*
hodnocení

0x

a nestačilo by jej projet alespoň rychlou aktualizací? to by mělo zezelenat do půl hodiny

karlosdos*
hodnocení

Zkoušel jsem,skočí mi tam chyba,nejde to aktualizovat.

Ještě jsem také zkoušel obnovení systému ,taky to nejde. Tak nevím co s tím.

karlosdos*
hodnocení

Při pokusu o aktualizaci chvíli zezelená,ale pak tam sočí okno,nelze aktualizovat,poslední aktualizace

mikes*

to mi kdysi taky dělal,tak jsem mu dal najevo nezájem a příští den zkusil znova, a už ta byl! pro jistotu jsem ho zaktualizoval.pokud bude zlobit dál-pryč s ním,je jich dost.

,

mytrix*
hodnocení

0x

Opravdu nevím nad čím laborujete. Podpora Essentials pro XP byla ukončena již nějaký měsíc zpět.

zive.cz/...

Dokonce to je aktuálně i tak, že se Essentials může tvářit že jede, ale přitom počítač vůbec nechrání.

doplněno 21.04.16 18:57:

Můžete zkusit buď AVG nebo Avast. Je to celkem jedno.
Jediný zasadnější rozdíl může být v tom, jak moc vytěžují PC, ale v tom Vám bohužel již neporadím. Nepoužívám ani jeden.

karlosdos*
hodnocení

Tak ho mám odinstalovat a nainstalovat jiný? Co AVG?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]