Nejste přihlášen/a.
Dobry den, pokud ve win 8 dam nb do tovarniho nastaveni lze nejak zachovat moje soubory? dekuji
Dobrý den, jistější je zálohovat si důležité (vlastní) soubory (data) před tímto krokem někam mimo PC (např. na ext. HDD, flashku či vypálit na nosič). Potom je můžete opět vrátit do PC. Zdravím!
Pokud víte, kde máte data (své soubory) umístěny a umíte si je vykopírovat a nezáleží Vám na nastavení ostatních programů, nabízí se postup viz rádce Ben. Z vlastní zkušenosti ovšem vím, že uživatelé xxx let něco někam ukládají, takže vědí, že se k tomu dokumentu dostatnou určitým způsobem (třeba že spustí word a dají otevřít sobor), ale vůbec netuší, zdali je soubor v dokumentech, na ploše, v profilu, nebo dokonce někde uplně jinde. Ne jednou jsem viděl dokumenty v temp, v rootu, ve windows složce, v program files, atd... Nehledě na to, že spousta lidí si plete i zástupce s originalem, takze si peclive zazalohuji sve zastupce z plochy, aby nasledne smazali original.
Taktez urcite pouzivate zalozky v internetovem prohlizeci, mozna mate nejaky certifikat, atd atd,,,, zkratka v dnesni dobe uz zaloha "osobnich dat"neni jen o tom vykopirovat slozku "Moje"z C-čka... proto radeji doporucuji
Migraci profilu -> support.hp.com/...
Tento program sesbírá veškerá uživatelská data a zároveň i nastavení profilu ( pozadí, rozmístění ikon, záložky) ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.