Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou barevnou laserovou tiskarnu

Od: wydra® odpovědí: 9 změna:

Prosím o radu. Chtěla bych si pořídit barevnou laserovku. Nechci nic velkého, jen pro osobní potřebu. Podle čeho mám vybírat, netuším. Nemusím novou, na Aukru jsem našla slušnou, ale ... Poraďte mi, prosím, děkuju!

doplněno 20.04.16 16:41:

aukro.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ještě se podívejte na ceny tonerů. Většinou kolem 500Kč x 4ks, pokud obsahují identifikační čip, nelze bez "úprav" použít noname dodavatele. Ten tisk se tímto může rychle prodražit a když začne zlobit zapékací jednotka, je to 2,3 ale i 5 tisíc :(

Ale pokud to musí být laser, je to nutné zlo.

hodnocení

U laserovky take musim kupovat vsechny tonery jako u inkoustovy? Dosla barva a sup vsechny tonery koupit? O zapekaci jednotce jsem jeste neslysela? Mam cb laserovku nekolik let a stale v poradku. To delaji jen ty barevne?

Duvod, ze jsem tu pozadala o radu, zamyslim se intenzivneji, diky! :)

hodnocení

2x

Všechny ne ale když chybí jedna z barev, tiskne se jen černě a to ztrácí barva smysl, navíc pořád otravuje s výměnou :) Já barevný laser po roku prodal (po výměně zapékací jednotky) když mi v opravně řekli, že možnou příčinou je, že se tiskne málo a často se vypíná.. Koupil inkoust Brother DCP-J105, multifunkce za cca 3000Kč a inkoustová, velkokapacitní cartrige stojí 130Kč/ks. Po roku maximální spokojenost, 3 roky standartní záruka.

mp*
hodnocení

2x

Brzy budu kupovat novou tiskárnu - barevnou laserovku - ta se mě osvědčila nejvíce. Zatím jsem měl HP 3550 a docela dobrý. Ale teď při nákupu nové to beru trochu z druhé strany. Nechal jsem si poradit v prodejně tonerů

Atonery.cz náměstí Jiřího z Lobkovic 2235/4
130 00 Praha, Vinohrady

kde nakupuji i náplně do jiných tiskáren.

A hlavně jsem si nechal poradit podle ceny nových i alternativních tonerů a třeba Samsung tam zrovna nevycházel nejlépe. Zatím na mě dělají nejlepší dojem, co se týče láce tisku, tiskárny Brother a OKI, HP je na třetím místě. Samozřejmě záleží na tom, jak moc a často tisknete, a hlavně co (dokumenty černobílé, barevné, obrázky, fotky), a hlavně, jak Vám záleží na ceně, nebo na kvalitě. Jinak pro zajímavost - čb laserový tisk (účetní doklady) mě zatím zajištuje tiskárna HP 5L z roku 1995 (tenkrát 20000 kč), stále jede a z nostalgie se jí nemůžu zatím zbavit.

hodnocení

aukro.cz/...

Tahle me docela zaujala a take je to max cena kterou jsem ochotna zaplatit

figurek*
hodnocení

0x

Jako první jsme měli domácí laserovou Kyoceru, ale pak jsme si pořídili multifunkci Samsung.

Je lepší. Hlavně ten scaner je užitečná věc, zvláště jestli máte doma studenty.

Jakou barevnou laserovou tiskarnu
hodnocení

Nasla jsem tuhle stranku a uz vim, ze urcite bych multifunkci.

laserove-tiskarny.heureka/...

Ted jen vybrat. Studenty nemam, vystacim si! :)

Samsungu je nejvic, je dobry?

Jak je to s rozmerama?

Dííík!

doplněno 20.04.16 17:15:

Momentalne me nadchla tahle

nejlepsiceny.cz/...

Doporucite mi ji?

doplněno 20.04.16 17:22:

Aha, spatne, neni barevna :(

leonek
hodnocení

0x

Mám už asi 5 let Samsunga CLX 185 a naprostá spokojenost.Barvy sice jsou cca za 4000.- ale vydrží velmi dlouho. Oproti inkoustovce kde jsem kupoval náplně každé 3 měsíce je to pohoda. CLX 185 je už dávno nahrazen modernějšími typy za cenu kolem 5000,-Kč vřele doporučuji Samsunga.

hodnocení

Každá z odpovědí mě někam posunula, děkuji vám věem !

nakonec jsem zvolila variantu, že ji zatím tak nutně nepotřebuji . Tenhle server je opravdu k nezaplacení!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]