Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Chtěla bych si pořídit barevnou laserovku. Nechci nic velkého, jen pro osobní potřebu. Podle čeho mám vybírat, netuším. Nemusím novou, na Aukru jsem našla slušnou, ale ... Poraďte mi, prosím, děkuju!
Ještě se podívejte na ceny tonerů. Většinou kolem 500Kč x 4ks, pokud obsahují identifikační čip, nelze bez "úprav" použít noname dodavatele. Ten tisk se tímto může rychle prodražit a když začne zlobit zapékací jednotka, je to 2,3 ale i 5 tisíc
Ale pokud to musí být laser, je to nutné zlo.
Všechny ne ale když chybí jedna z barev, tiskne se jen černě a to ztrácí barva smysl, navíc pořád otravuje s výměnou Já barevný laser po roku prodal (po výměně zapékací jednotky) když mi v opravně řekli, že možnou příčinou je, že se tiskne málo a často se vypíná.. Koupil inkoust Brother DCP-J105, multifunkce za cca 3000Kč a inkoustová, velkokapacitní cartrige stojí 130Kč/ks. Po roku maximální spokojenost, 3 roky standartní záruka.
Brzy budu kupovat novou tiskárnu - barevnou laserovku - ta se mě osvědčila nejvíce. Zatím jsem měl HP 3550 a docela dobrý. Ale teď při nákupu nové to beru trochu z druhé strany. Nechal jsem si poradit v prodejně tonerů
Atonery.cz náměstí Jiřího z Lobkovic 2235/4
130 00 Praha, Vinohrady
kde nakupuji i náplně do jiných tiskáren.
A hlavně jsem si nechal poradit podle ceny nových i alternativních tonerů a třeba Samsung tam zrovna nevycházel nejlépe. Zatím na mě dělají nejlepší dojem, co se týče láce tisku, tiskárny Brother a OKI, HP je na třetím místě. Samozřejmě záleží na tom, jak moc a často tisknete, a hlavně co (dokumenty černobílé, barevné, obrázky, fotky), a hlavně, jak Vám záleží na ceně, nebo na kvalitě. Jinak pro zajímavost - čb laserový tisk (účetní doklady) mě zatím zajištuje tiskárna HP 5L z roku 1995 (tenkrát 20000 kč), stále jede a z nostalgie se jí nemůžu zatím zbavit.
Jako první jsme měli domácí laserovou Kyoceru, ale pak jsme si pořídili multifunkci Samsung.
Je lepší. Hlavně ten scaner je užitečná věc, zvláště jestli máte doma studenty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.